Te crezi un geniu? Găsește trofeul din imagine, în mai puțin de 30 de secunde, și poți considera că ai o privire de vultur

Dacă îți plac testele sau te consideri un mic geniu, astăzi îți propunem o provocare care îți va testa răbdarea, dar îți va pune la încercare și atenția la detalii. Tot ce trebuie să faci este să găsești obiectul ascuns din imagine. Bineînțeles, timpul este limitat, iar puțini sunt cei care au reușit să rezolve acest test.

Găsește obiectul ascuns din imagine în mai puțin de 30 de secunde
Găsește obiectul ascuns din imagine în mai puțin de 30 de secunde

În fotografia prezentată mai sus puteți vedea trei oameni într-un vestiar care par că tocmai ce au terminat de jucat un meci de fotbal. Ei bine, undeva în imagine este ascuns un mic obiect. Este vorba despre un trofeu. Tot ce trebuie să faci tu este să îl găsești în mai puțin de 30 de secunde! Nu mulți sunt cei care reușesc, o persoană obișnuită are nevoie de 69 de secunde pentru a localiza trofeul ascuns. Dar dacă o poți face în mai puțin de 30 de secunde, atunci s-ar putea să fii un adevărat geniu.

Timpul tău începe acum! Setați-vă un cronometru și vedeți cât de repede puteți găsi obiectul ascuns. Aceste jocuri cu obiecte ascunse sunt menite să-ţi îmbunătăţească puterea de concentrare. 

L-ai găsit? Atenție! Nu te uita la imaginea de mai jos până nu rezolvi sarcina ce ți-a fost prezentată, fiindcă în ea vei descoperi chiar răspunsul la provocare. Dacă întâmpini probleme, îți oferim noi un indiciu: analizează zonele din jurul picioarelor. Nu uita că ai la dispoziție doar 30 de secunde.

Ai identificat locul corect în care este ascuns trofeul? Ei bine, dacă nu, nu îți face probleme, cum am menționat, în imaginea de mai jos îți vom arăta noi unde este.

Unde se află trofeul

Unde se află trofeul ascuns
Unde se află trofeul ascuns

Trofeul este tatuat pe piciorul jucătorului care are încă uniforma pe el, așezat pe banca din vestiar. A fost ușor de localizat? Dacă ai reușit să îl găsești în mai puțin de 30 de secunde, felicitări! Dacă nu, nu este nicio problemă, există numeroase astfel de teste unde îți poți pune la încercare atenția la detalii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
soare jpg
barbat fara bani in portofel jpeg
carduri jpeg
apartamente foto pexels jpg
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net