Marea finală Survivor All Stars 2024! Zanni ridică, pentru a doua oară, marele trofeu

Ultima actualizare:

În această seară, românii așteaptă cu sufletul la gură ca marele câștigător Survivor All Stars să ridice trofeul! Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se luptă pe ultima sută de metri pentru premiul de 100.000 de euro.

În această seară este marea finală Survivor All Stars
În această seară este marea finală Survivor All Stars

Zanni, Iancu și Andrei Ciobanu sunt marii finaliști Survivor All Stars! Cei 3 concurenți așteaptă cu inima cât un purice să afle care dintre ei va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro, dar și cu titlul de supraviețuitor. Alături le sunt familiile, de la distanță, dar și foștii colegi de echipă, care îi susțin direct din consiliu.

UPDATE 23:50 

Zanni este marele câștigător Survivor All Stars 2024! 

UPDATE 23:36 - STOP VOT !!!

A doua sesiune de vot s-a închis, cea mai importantă din această seară. În numai câteva clipe, întreaga Românie va afla care este marele câștigător Survivor All Stars 2024. Zanni și Iancu Sterp au emoțiile la cote maxime și așteaptă cu nerăbdare să audă numele care va ridica trofeul. Zanni consideră că el este singurul care merită premiul de 100.000 de euro, argumentând faptul că a fost cel mai bun sportiv de pe traseu. Pe de altă parte, Iancu Sterp a declarat că Zanni a reintrat în competiție după ce a fost eliminat, iar el a rămas, astfel, singurul concurent căruia nu i s-a stins flacăra. Prin urmare, consideră că el merită să fie marele câștigător al competiției din Dominicană. 

Zanni: Simt că dacă spun cu adevărat ce gândesc, sunt persecutat. Dacă ești sincer, oamenii te judecă. Simt că s-ar face o nedreptate dacă nu mi s-ar spune numele, pentru că am fost mereu cel mai bun sportiv de pe traseu. Sper că oamenii m-au votat. Simt că îmi explodează inima din piept. Mă consider cea mai reală persoană care a apărut la televizor.

Iancu Sterp: Îmi bubuie inima, mă și bâlbâi. Trăiesc o emoție pe care n-am mai trăit-o decât de câteva ori în viața mea. Sunt de părere că orice nume s-ar spune, ar fi corect pentru că am luptat demn până aici. Eu aș spune că Zanni a fost eliminat din concurs și a fost adus înapoi, iar eu rămân singurul concurent căruia nu i s-a stins flacăra Survivor. 

UPDATE 23:02 

Iancu Sterp merge mai departe în finală, alături de Zannidache. Andrei Ciobanu a obținut cele mai puține voturi la prima sesiune de vot încheiată de Pro TV. 

„Mă bucur pentru Iancu, va fi prietenul meu întotdeauna. Nu sunt dezamăgit că am plecat de acasă, eu sunt un câștigător. Sunt fericit, mă întorc la familia mea. Mulțumesc, Survivor All Stars pentru tot ce mi-a oferit și pentru că sunt ceea ce sunt datorită Survivor All Stars”, a spus Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat. 

UPDATE 22:45

START VOT pentru prima sesiune de votare

„Andrei și Iancu vor intra în prima sesiune de vot, iar cine va obține cea mai mare sesiune de voturi, va intra în etapa următoare alături de Zannidache. În câteva minute, liniile de votare se vor deschide, iar voi vă puteți susține concurentul favorit prin SMS liber exprimat pentru unul dintre ei. START VOT”, a spus domnul Dan. 

„O să fiu transparent, nu este un consiliu obișnuit și inima stă să-mi iasă din piept. Nu vreau să forțez pe nimeni să facă nimic. Dacă oamenii se regăsesc în mine, să mă voteze. Am avut și perioade proaste, dar un simplu joc nu te reprezintă. Consider că sunt un supraviețuitor adevărat și în viață, nu doar în această competiție. Sper să fiu eu cel care ridică trofeul deasupra capului”, a spus Iancu Sterp, emoționat. 

Andrei Ciobanu: „Am avut o soartă foarte grea”

„Când am venit în această competiție, am zis că o să fiu sincer, real, cu bune și cu rele, mă deschid în fața oamenilor. Am avut o soartă foarte grea, un destin pe care nu mi l-am ales, dar am purtat-o cu demnitate până la final. Am învățat să iubesc și Faimoșii și am încercat să joc jocul corect, așa cum am putut eu. Cred eu că am reușit să o fac până la final. Copilul meu și logodnica mea mi-au zis că m-au recunoscut că am fost așa cum sunt eu acasă. Sunt alături de cei mai puternici concurenți. Survivor nu e doar o competiție sportivă, contează să reziști dorului de acasă, să ții competiția asta curat”, a spus și Andrei Ciobanu, cu puțin timp înainte de deschiderea liniilor de vot. 

„Mă bucur foarte tare pentru Zannidache, că a ajuns aici. Îmi doresc din suflet să ridice trofeul”, a spus Ana Porgras, cea mai mare susținătoare a lui Zannidache. 

„M-am dus în Paradis, unde îmi place mie să trăiesc. În Dubai”, a spus și Andreea Tonciu, atunci când domnul Dan a întrebat-o ce a făcut după eliminare. 

„Îmi pare rău doar de un singur lucru. Că am avut încredere în niște persoane, iar acele persoane m-au dezamăgit. Eu nu sunt un survivor, am recunoscut. Dar pentru mine nu contează chestia asta, am o viață și trebuie să o trăiesc la maxim”, a mai completat vedeta. 

„Sunt sigur că în viața reală, cei de aici ar fi râs de umorul meu. Nu ar fi zis nimeni nimic rău în ceea ce mă privește. Eu am fugit în numele dragostei, cea mai frumoasă femeie din lume îmi aparține”, a spus și Jador. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Zanni a fost cel care a câștigat ultimul duel All Stars și s-a calificat direct în marea finală din această seară. Andrei Ciobanu și Iancu Sterp au intrat împreună în prima sesiune de votare în urma căreia Andrei a fost eliminat. Lui Zanni, în drumul spre ridicarea trofeului, i s-a alăturat Iancu Sterp. 

Știre în curs de actualizare 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net