Culiță Sterp sare la gâtul Marei Bănică: „Aduceți acuzații atât de false și nereușite, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

Scandalul dintre Mara Bănică și familia Sterp pare a fi departe de final. În urmă cu doar câteva zile, jurnalista a făcut o postare pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia și-a exprima dorința ca Zanni să fie câștigătorul competiției „Survivor All Stars!”. În acel mesaj, vedeta a făcut trimitere și la familia Sterp, mărturisind faptul că a aflat de la oameni care a lucrat pentru cântăreț și familia lui lucruri nu foarte plăcute.

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor aduse de Mara Bănică / foto: Colaj Click!
Culiță Sterp răspunde acuzațiilor aduse de Mara Bănică / foto: Colaj Click!

Culiță Sterp nu a stat cu mâinile în sân și i-a oferit replică Marei Bănică. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de faptul că jurnalista a făcut o serie de dezvăluiri despre care, spune Culiță, nu sunt unele adevărate. 

Culiță Sterp, răspuns tranșant pentru Mara Bănică

În urmă cu doar câteva zile, Mama Geta a generat mai multe discuții în social media prin care a făcut referire la faptul că fiul său cel mare, Culiță Sterp, nu ar fi fidel. Declarațiile femeii au determinat-o pe Mara Bănică să aibă o conversație cu Daniela Iliescu, iubita și mama copilului cântărețului. 

După ce a publicat în social media o parte din conversația pe care a avut-o cu Daniela, soțul acesteia a transmis un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că acea conversație nu ar fi fost, de fapt, una reală. De asemenea, după ce i-a fost acuzată familia că a oferit rele tratamente oamenilor pe care îi avea la muncă, artistul a anunțat că sunt șanse destul de mari să își facă dreptatea în instanță.

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs. Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și „Daniela”, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care „lucrați” dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul scris de Culiță Sterp în urma postării Marei Bănică.

Comentariul lui Culiță Sterp / foto: Captură Facebook
Comentariul lui Culiță Sterp / foto: Captură Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net