Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”

Ultima actualizare:

Mara Bănică a recunoscut că a urmărit fiecare episod, în fiecare seară, al show-ului „Survivor All Stars”. De asemenea, are și un preferat, pe care își dorește să-l vadă plecând acasă cu marele premiu. Însă, se pare că există și un concurent care nu este pe placul cunoscutei jurnaliste. Ce mesaj a publicat Mara Bănică pe rețelele de socializare și ce a avut de spus despre familia lui Culiță Sterp?

Mara Bănică, atac dur la adresa familiei lui Culiță Sterp / arhiva Click!
Mara Bănică, atac dur la adresa familiei lui Culiță Sterp / arhiva Click!

Mara Bănică (48 de ani) își dorește ca Zanni să fie marele câștigător al competiției din Republica Dominicană, „Survivor All Stars”! Cunoscuta jurnalistă a spus și motivul pentru care vrea ca publicul să îl voteze. De asemenea, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, a avut și câteva cuvinte dure la adresa familiei lui Culiță Sterp. Se pare că, de-a lungul timpului, ea a vorbit cu multe persoane care au avut legătură cu familia cunoscutului cântăreț, iar ce a auzit de la aceștia nu a bucurat-o deloc:

„Trebuie să scriu despre «Survivor all Stars». Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă îmi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală!

Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe «de toate». Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show și a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea.

Mara Bănică: „Bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun.

Nu îmi place ipocrizia. Nu îmi plac oamenii falși. Nu îmi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză”, este mesajul Marei Bănică, publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net