Mara Bănică, atac furibund la adresa lui Viorel Stegaru, după ce a spus că-i taie mâinile Vulpiței. Episodul șocant pe care nimeni nu l-a uitat

Vulpița și Viorel Stegaru au ținut ocupate ecranele celor de acasă acum ani în urmă, când deveniseră vedetele emisiunii „Acces Direct”, difuzată la acea vreme pe postul de televiziune Antena 1. Cei doi foști soți au făcut o adevărată telenovelă, iar acțiunile lor erau discutate atât de moderatoarea emisiunii, cât și invitați, printre care amintim de Mara Bănică. 

Viorel Stegaru, aspru criticat de Mara Bănică / foto: Captură YouTube
Viorel Stegaru, aspru criticat de Mara Bănică / foto: Captură YouTube

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a fost extrem de deranjată de un gest nepotrivit făcut de Viorel Stegaru la adresa Veronicăi. Ce anume a scos-o mai exact din sărite pe vedeta TV? 

Viorel Stegaru, pus la punct de Mara Bănică

Într-unul dintre vechile episoade, filmat în casa acestora, Viorel a fost scos din sărite de un tatuaj pe care Veronica  și l-a făcut fără acordul și știrea lui. Atunci, într-un moment de maximă furie, a spus că dacă nu va scăpa de acel semn, a amenințat-o că îi va tăia mâinile. 

„Veronica, eu ție vreau să-ți spun doar o singur lucru. Mie personal, dacă mi-ar spune bărbatul meu că îmi taie mâinile, eu în secunda doi mi-aș lua ordin de restricție. Viorele, pe lângă faptul că ești puturos, ești și manipulator. Până aici! Mai lasă vrăjeala asta, că nu vreau să-mi spui nimic”, i-a spus Mara Bănică lui Viorel.

Scandalul nu s-a oprit aici, întrucât bărbatul a continuat să arunce vina pe soția lui, moment în care Mara Bănică s-a enervat și mai tare și a venit cu următoarea reacție: 

„Ai țipat la fiica doamnei psiholog. Pentru că ești obraznic și te bagi în seamă cu toată lumea și ți-am spus că nu-ți permit să vorbești așa ceva. Tu te bagi în seamă cu toată lumea. Ți-ai depășit condiția. Viorele, continui: ești un puturos! Asta ți-am tot spus de două zile. Dar tu să amenți o femeie că îi tăi mâinile... Fata asta, dacă vrea și o duce capul, poate să meargă la Poliție și să ceară un ordin de restricție. Pentru că noi n-avem de unde să știm că pe time nu te apucă vreo demențeală într-o seară și chiar îi tăi mâinile. Tu înțelegi cât este de grav?”, i-a mai spus Mara Bănică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net