Viorel Stegaru e de nerecunoscut! Fostul soț al Vulpiței a slăbit și arată complet diferit

Au trecut luni de zile de când Vulpița și Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu. S-au despărțit în timp ce era gravidă cu cel de-al treilea copil, pe care fostul soț l-a suspectat că nu ar fi al lui. Veronica și-a luat tălpășița și a plecat din casa de la Blăgești, lăsând în urmă totul. Viorel se ocupă acum de copii, iar ultima imagine postată cu el în social media îl înfățișează total schimbat: mult mai slab și palid la față. 

Viorel Stegaru, apariție îngrijorătoare / foto: social media
Viorel Stegaru, apariție îngrijorătoare / foto: social media

Despre Viorel Stegaru știm că este în viață - contrar unor zvonuri apărute recent conform cărora ar fi murit: „„Fanilor, sunt în carne și oase, uitați-vă, trăiesc! N-am murit! Dacă unu a spus că am murit să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit. Pa!”, a fost reacția lui Viorel Stegaru, după zvonurile că a decedat.

Mai cunoaștem, de asemenea, faptul că se ocupă de creșterea și educarea copiilor, fără a mai fi prezentă mama lor în tot acest proces. După despărțire, Vulpița și-a refăcut viața alături de un bărbat mai în vârstă decât ea, pe nume Cătălin. Relația lor s-a destrămat înaintea sărbătorilor anului trecut.

Viorel Stegaru, vizibil schimbat. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani 

În ciuda faptului că au trecut ani de zile din momentul în care au devenit cunoscuți prin intermediul emisiunii „Acces Direct”, după care s-au săturat de „celebritate” și s-au întors acasă, în comuna vasluiană Blăgești, continuă să fie prezenți în social media, astfel că fanii lor nu reușesc să îi uite. 

Așa arată acum Viorel Stegaru
Așa arată acum Viorel Stegaru

Viorel a început să-și facă apariția din ce în ce mai des, dar fanii au rămas contrariați de imaginea cea mai recentă apărută în online: Viorel a slăbit destul de mult și are o înfățișare diferită față de cea pe care noi o cunoșteam deja. Sperăm, totuși, că fața lui a fost „victima” efectelor și filtrelor aplicate pe fotografie, folosite deja de oamenii din întreaga lume. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
marin preda captura video jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net