Vulpița s-a despărțit de iubit! Cu cine a înlocuit-o Cătălin pe Veronica Stegaru

Veronica Stegaru este, din nou, o femeie singură. Fosta soție a lui Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu cu iubitul ei, Cătălin. Pare că bărbatul ar fi înlocuit-o cu o altă femeie, în timp ce ea își plânge durerea pe Instagram. Ce s-a ales de relația lor. 

Veronica și Cătălin s-au despărțit / foto: Instagram
Veronica și Cătălin s-au despărțit / foto: Instagram

Din ce în ce mai multe persoane au pus-o la zid pe Vulpița pentru faptul că și-a abandonat familie. După ce a născut cel de-al treilea copil care a rămas în grija statului, neștiind cine este tatăl, Veronica i-a lăsat pe copii mai mari în grija familiei soțului și s-a mutat la Cătălin, fostul ei iubit, locuind la el acasă împreună cu cei trei copii pe care-i are dintr-o altă relație. 

Vulpița a devenit o amintire pentru Cătălin 

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că Veronica Stegaru este liberă de contract de câteva zile bune. Fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru este nevoită să se confrunte cu faptul că fostul iubit, Cătălin, a înlocuit-o atât în viața lui, cât și pe rețelele de socializare. Bărbatul a șters toate fotografiile cu Vulpița și s-a afișat cu noua sa cucerire. 

Presupusa noua iubită a lui Cătălin / foto: Social media
Presupusa noua iubită a lui Cătălin / foto: Social media

În perioada în care Vulpița a născut cel de-al treilea copil și familia nu a mai acceptat-o, Cătălin ar fi fost cel care i-a fost aproape și a sprijinit-o în perioada cea mai dificilă. Împreună au dus un trai modest, dar liniștit, așa cum se vedea din imaginile postate la acea vreme. 

Veronica a refuzat ajutorul la naștere

După nașterea băiețelului, persoane specializate în astfel de cazuri s-au oferit să o ajute atât pe ea, cât și pe copilul nou-născut, însă ea a refuzat.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net