Mai rău de-atât, nici că nu se putea! În ce condiții trăiește Vulpița, de când s-a mutat acasă la Cătălin. Fosta lui Viorel a pus osul la treabă!

Viața a căpătat o altă culoare pentru fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru. Veronica, alias Vulpița, cea care a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni, a lăsat totul în urmă, de la fostul partener până la copii. Și-a refăcut viața cu un alt bărbat, Cătălin, cu mult mai mare decât ea, și trăiesc într-o modestie fără margini. 

Dacă în trecut Vulpița și Viorel se pregăteau să „strălucească” în lumina reflectoarelor, acum abia dacă mai știu unul despre altul. Ea trăiește alături de Cătălin într-o casă vizibil degradată, și nu se sfiește să posteze imagini din ce în ce mai des în social media. 

În ce condiții trăiește acum Vulpița 

Fosta „vedetă” de la Acces Direct a luat prin surprindere întreaga țară la aflarea veștii că a născut un al treilea copil, un băiețel, pe care l-a abandonat în grija statului, neștiind cu exactitate cine este tatăl lui. 

Cei doi copii pe care îi are cu fostul partener au rămas în grija lui și, după ce familia a abandonat-o, Cătălin a decis să îi devină tovarăș de viață și să o ia sub aripa sa, în propria locuință. Fericită nevoie mare, nu puține au fost dățile în care Veronica s-a afișat cu noua ei cucerire, ce-i drept, mult mai în vârstă decât ea, iar imaginile postate din intimitatea casei lor arată realitatea dură în care trăiește acum cea care a fost pe punctul de a-și schimba radical viața. 

Revenind cu pași mici, dar siguri, în social media, femeia a început să își țină din nou fanii la curent cu postări care mai de care mai diversificate, multe dintre ele ilustrându-l nu doar pe Cătălin, ci și locuința lor. 

Din imaginile apărute de-a lungul timpului pe rețelele de socializare, putem concluzia faptul că traiul lor este unul sărăcăcios, o locuință destul de degradată, cu pereți care necesită reparații. Nici la exterior lucrurile nu arată prea bine, însă ei sunt fericiți și au grijă să muncească împreună și să-și asigure traiul de zi cu zi, semn că fosta consoartă a lui Viorel este dispusă să pună osul la muncă pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net