Vulpița de la „Acces direct”, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru fiul său, dar și ce dramă cumplită trăiește

Veronica Stegaru alias Vulpița a devenit, în urmă cu o săptămână, pentru a treia oară, mama. Însă, în loc să plângă de bucurie, ea plângea acum de tristețe și disperare. Motivul? Nu are unde să se ducă cu micuțul său nou născut, având în vedere că toată familia a izgonit-o.

Luni de zile familia formată din Viorel și Viorica Stegaru au fost personajele principale din lumea mondenă, în urmă cu mai bine de doi ani. Asta datorită poveștii lor de viață destul de tumultoase pe care o aveau. Însă, după ce nu au mai apărut la TV, cei doi au revenit pe meleagurile lor natale, mai exact în comuna Blăgeşti, județul Vaslui.

În ciuda discuțiilor dintre ei, lucrurile dintre Viorica și Viorel păreau că reveniseră pe un făgaș normal, însă cei doi au ales să se separe. Așa că, pentru mulți, rămâne un semn de întrebare, cu privire la cine este tatăl celui de-al treilea copil pe care Viorica tocmai l-a născut.

Activă pe rețelele sociale

Pentru că are o relație apropiată cu prietenii de pe pagina sa de Instagram, aceasta le-a spus, recent, că micuțul care tocmai a venit pe lume se numește Ștefan. De asemenea, din imaginea postată de Viorica, putem observa că se află doar un singur nume în dreptul părinților: Veronica.

Pe lângă asta, de pe fișa de maternitate postată de Viorica, am aflat și că aceasta a născut pe cale naturală pe data de 15.07.2023 la ora 16.00.

Apel disperat

Separată de Viorel, și în discuții aprinse cu propria familie, Viorica a ales să o sune zilele trecute pe Sonia Trifan și să îi spună că se află în impas, deoarece nu are unde să se ducă după ce este externată din spital.

„Vă mai amintiți de Veronica (Vulpița)? Astăzi m-a sunat plângând, disperată și abandonată în maternitatea din orașul Huși. A născut. Este complet singură și nu are unde merge. Din ce am înțeles, trăiește o dramă. Oare acum nu o mai ajută nimeni? Nu mai este un subiect pentru presă? Dacă cineva dorește să o ajute, vă rog să mă contactați”, a scris ieri, pe o rețea de socializare, creatoarea de modă originară din Huși, Sonia Trifan.

Apelul a avut ecou în mediul online, astfel că mulți au reacționat cu opinii. Cei mai critici au sesizat faptul că tânăra nu și-a schimbat deloc năravul pentru care a și ajuns la TV în 2020, când a călcat strâmb în căsnicia cu Viorel, dar l-a mințit că, de fapt, au răpit-o tâlharii de pe ulița satului și ar fi siluit-o. Iată că în 2023, Vulpița a continuat să calce… strâmb și a rămas însărcinată, dar fără a ști cu cine. „Acum e în spitalul de la Huși și plânge că e abandonată”, este o parte din mesajul postat de Sonia Trifan pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net