Vulpița de la Acces Direct, prima poză cu cel de-al treilea copil! Cine este, de fapt, tatăl: toți au rămas surprinși!

Ultima actualizare:

După ce a reușit să devină faimoasă aproape peste noapte datorită poveștii uluitoare pe care a relatat-o la Acces Direct, „Vulpița” Veronica Stegaru a revenit în atenția publicului. Aceasta a venit cu o nouă veste suprinzătoare pentru urmăritorii ei din mediul online, însă, spre bucuria tuturor, este o știre bună! Vulpița este însărcinată cu al treilea copil, iar identitatea tatălui a surprins internauții!

Vulpița este însărcinată cu al treilea copil / FOTO: Instagram
Vulpița este însărcinată cu al treilea copil / FOTO: Instagram

După o perioadă de timp în care faimoasa vasluiancă a lipsit de pe rețelele de socializare, aceasta a revenit în forță, reușind să își uimească din nou fanii! Iar de data aceasta, vestea este una extraordinară, Vulpița fiind, negrești, mai fericită ca oricând! Motivul? Ei bine, Veronica Stegaru a împărtășit fanilor ei că este din nou însărcinată cu cel de-al treilea copil! Chiar mai mult decât atât, ea a postat pe contul personal de Instagram și prima imagine cu cel mic în burtica mamei!

În ultimul timp, pare că totul a început să meargă perfect în viața Vulpiței. La începutul acestei luni, ea a anunțat că s-a împăcat cu Viorel, veste care a suprins pozitiv fanii celor doi. Deși chiar Viorel fusese cel care rupsese relația, spunând că nu mai dorește ca el și Vulpița să fie un cuplu, se pare că dragostea dintre cei doi nu s-a stins chiar în totalitate, precum bănuiau, iar cuplul este acum din nou împreună. Iar în ce privește tatăl celui de-al treilea copil, împăcarea dintre cei doi pare să demonstreze și identitatea tatălui.

Vulpița a anunțat că ea și Viorel formează din nou un cuplu

Vulpița a anunțat pe Instagram că este din nou însărcinată / FOTO: Instagram
Vulpița a anunțat pe Instagram că este din nou însărcinată / FOTO: Instagram

Deși existau speculații cum că Veronica Stegaru ar fi început o relație cu un alt bărbat după despărțirea de Viorel, se pare că realitatea stă cu totul altfel! Cum cei doi sunt, din nou, un cuplu, pare destul de clar că mesajul pe care îl putem desprinde este că tatăl celui de-al treilea copil este nimeni altul decât Viorel.

Așa că, spre surprinderea internauților, cuplul buclucaș devenit faimos la emisiunea Acces Direct este din nou împreună și mai fericit ca niciodată, așteptând un nou copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net