Vulpița de la Acces Direct e din nou gravidă! Cine e tatăl copilului, dacă s-a despărțit de Viorel Stegaru? VIDEO

Vulpița Veronica este din nou gravidă! Cum a făcut anunțul și ce reacții au avut urmăritorii săi, aflați chiar acum!

image

Vulpița și Viorel au ținut luni de zile telespectatorii în fața ecranelor cu povestea lor, ce nu de puține ori a creat controverse. Urmăritorii au avut mereu păreri împărțite despre cazul lor, în timp ce unii considerau că acest cuplu nu trebuie adus la televizor, alții dimpotrivă se amuzau și poate chiar le-a fost drag să îi urmărească în emisiunea de la Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida. 

Veronica și Viorel Stegaru sunt două personaje ce de-a lungul timpului au trecut prin nenumărate certuri, despărțiri și împăcări, împreună având o fetiță și un băiețel. Cazul lor a fost extrem de mediatizat, iar la un moment dat chiar s-a pus problema paternității fetiței pe care cei o au. 

O bună perioadă au stat la București, însă Viorel a decis să se întoarcă la Blăgești, la locul părintesc, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de ei. Asta până recent, cam acum două săptămâni când Veronica a anunțat că ea și soțul ei s-au despărțit. Mai mult decât atât, se pare că cei mici au rămas în grija tatălui, în timp ce Veronica a plecat pe drumul său, din postări înțelegându-se că și-ar fi refăcut viața amoroasă. 

Vulpița este din nou gravidă

Acum Vulpița i-a luat prin suprindere pe urmăritorii săi cu o nouă veste. Printr-o postare pe Instagram aceasta a anunțat că este însărcinată din nou! „Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e” a spus Veronica în dreptul postării în care își arată burtica de graviduță, fără a spune mai multe. La scurt timp, aceasta a postat și un video pe TikTok în care apare dansând. Din câte se vede sarcina este destul de avansată. Totuși, mulți se întreabă cine ar putea fi tatăl copilului, având în vedere că tânăra s-a despărțit de Viorel. Să fie, oare, sarcina, motivul pentru care cei doi s-au despărțit? Și-a refăcut viața cu un alt bărbat?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net