Vulpița si Viorel de la „Acces Direct” au coronavirus! Mirela Vaida a dat toate detaliile

Ultima actualizare:

    Vulpița și Viorel au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirusFoto: Captură Video
Vulpița și Viorel au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirusFoto: Captură Video

În cadrul jurnalului Observator de la Antena 1, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” Mirela Vaida, a anunțat că cei doi invitați ai emisiunii, Veronica (Vulpița) și Viorel Stegaru, au coronavirus, după ce trustul a confirmat trei cazuri pozitive: doi invitați și un membru al echipei.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. 

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, au transmis reprezentanții Antenei 1.

Veronica și Viorel Stegaru au coronavirus

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat ulterior, la Observator, că Vulpița și Viorel au COVID-19. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Antena 1 a anunțat trei cazuri pozitive ale show-ului TV.

„La ora 16:30, după ultima ședință pe care am avut-o, eu eram deja cablată, machiată. În acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am făcut”, a declarat Mirela Vaida. 

Prezentatoarea Acces Direct a mai spus că Veronica Vulpița „s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, unde erau mereu supravegheați”. „Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces Direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”,a mai adăugat aceasta.

Mai multe vedete ale Antenei au trecut prin experiența neplăcută cu COVID-19, în special protagoniștii show-ului „Te cunosc de undeva”, printre care și Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net