Vulpița de la Acces Direct a născut cel de-al treilea copil! Cine ar fi, de fapt, tatăl

Vulpița de la „Accees Direct” este în culmea fericirii! Aceasta a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram că a născut cu bine! Tânăra este mamă din nou, pentru a treia oară, iar identitatea tatălui va surprinde foarte multă lume! Află mai multe detalii alături de Click!

Vulpița a născut pentru a treia oară / foto: Instagram
Vulpița a născut pentru a treia oară / foto: Instagram

Vulpița de la „Acces Direct” revine în atenția publicului, de data aceasta datorită unei vești ce a umplut de bucurie urmăritorii paginii ei de Instagram. Pe numele ei real Veronica Stegaru, tânăra a devenit din nou mamă, de data aceasta pentru a treia oară! Vasluianca a postat pe contul personal de Instagram, cu mai bine de 18 ore în urmă, că a ajuns la spital și se pregătește pentru naștere. După cum ne putem imagina, vedeta este acum în culmea fericirii! Recent, în luna mai, Vulpița revenea în forță pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii ei vestea că este însărcinată din nou.

Iar în ce privește identitatea tatălui, ei bine, cu siguranță că veți fi surprinși! Dacă vă amintiți de aventurile de la „Acces Direct” ale Veronicăi Stegaru, atunci cu siguranță știți deja că se părea, atunci, că relația ei cu Viorel Stegaru se afla la final. Ei bine, spre surprinderea tuturor, cei doi formează din nou un cuplu, iar Viorel ar fi tatăl celui de-al treilea copil al Vulpiței.

Vulpița a născut cel de-al treilea copil

Vulpița și Viorel mai au împreună 2 copii, o fată și un băiat. Se pare că în ciuda faptului că Veronica Stegaru locuiește, acum, împreună cu soțul ei, cât și cu părinții acestuia, relația dintre cei doi ar fi una dificilă. De fapt, „dificilă” ar subestima, puțin, situația. Se pare că soacra Vulpiței îi ia adesea telefonul mobil, pentru ca femeia să nu mai stea pe Internet, alături de alți bărbați.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la substantial.ro, Veronicăi îi pare rău, acum, că nu a încercat să mai stea în București, pentru a-și încerca norocul în televiziune. Însă, indiferent de situația de acasă, ziua de azi este, fără îndoială una de sărbătoare pentru noua mamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net