Mara Bănică, dezvăluiri fără perdea de pe vremea când lucra în Antenă: „Bă, trebuie să fi plecat demult”

Vreme de 12 ani Mara Bănică a colaborat cu Antena, fiind mereu prezentă în cadrul emisiunii „Acces Direct”. În anul 2021 a decis să pună punct, iar acum mărturisește că nici măcar nu se mai uită la emisiune. Care a fost motivul plecării sale, dar și ce alte mărturisiri a făcut jurnalista, rămâne să descoperiți în rândurile de mai jos.

Mara Bănică a spus de ce a plecat de la ,,Acces Direct” / foto: social media
Mara Bănică a spus de ce a plecat de la ,,Acces Direct” / foto: social media

Prezentă în cadrul podcastului ,,Acasă la Măruță”, vedeta de televiziune a mărturisit că decizia de a rupe contractul cu Antena a venit din partea ei. De asemenea, Mara Bănică a vorbit și despre condițiile nefavorabile din redacție, de la păduchi, la Covid.

Mara Bănică regretă că nu a luat mai devreme decizia de a rupe contractul cu Antena

Jurnalista a mărturisit că după 12 ani de zile deja nu se mai regăsea în formatul emisiunii. Deși regretă faptul că nu a luat decizia de a pleca mult mai repede, latura financiară a fost un motiv pentru care a continuat să fie prezentă în emisiunea ,,Acces Direct”, pe post de invitat permanent care comenta subiectele sociale din emisiune.

„Nu mai puteam. Nu mai era pentru mine. 12 ani am stat și deja nu mai puteam în acel format de emisie. Nu vreau să intru în…

Da, a fost cumva reciproc așa. Nu mă mai regăseam, nu mai puteam. De câțiva ani mă confruntam cu lucrul ăsta. Și a fost o emisie pe care am făcut-o și am dus-o la un moment dat pentru că și trebuia, financiar vorbind aveam nevoie de asta”, a povestit jurnalista, la podcastul lui Măruță.

Jurnalist a rezistat 12 ani în formatul emisiunii / foto: Captură YouTube
Jurnalist a rezistat 12 ani în formatul emisiunii / foto: Captură YouTube

Vedeta a mărturisit că nu se mai poate uita la emisiune

După ce și-a dat seama că nu a fost prețuită așa cum trebuia, dezamăgirile apărute de-a lungul timpului și-au spus cuvântul. Mara Bănică a dat dovadă de sinceritate și a mărturisit că nu se mai poate uita la emisiunea ,,Acces Direct”.

„Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv. Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita.

„Ne-a îmbolnăvit Vulpița de Covid pe toți” 

Mara Bănică a scos la iveală detalii din ceea ce se întâmpla în emisiune, în culise. 

Mi-a trebuit un an să înțeleg unde aparțin, de ce aparțin, să înțeleg multe lucruri: cât am fost de folosită, dar nu vreau să intru în astea. Bă, trebuia să fi plecat de mult! N-am avut coloană vertebrală. Conta mai mult bunăstarea copilului meu și a mea decât chestia asta profesională. Asta e!”, a continuat Mara Bănică. 

„Dar și chestia aia, mă întâlneam cu prieteni care ziceau: La mizeria aia? Așa era definită emisia. Da, mă, am luat păduchi de trei ori, asta e! Am luat păduchi toată redacția, ne-a îmbolnăvit Vulpița de Covid pe toți. Păduchi am luat de la invitați, veneau copii amărâți, eu îi mai luam pe acasă, îi mai duceam la saloane…mulți au luat, și producătoarea. Mai veneau și oameni bolnavi, riscurile au fost mari pentru noi. Dar a trecut”, a încheiat vedeta de televiziune. 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net