Câți bani lua Mirela Vaida la Acces Direct. Mara Bănică primea mai mult decât ea: „Știam cât are”

Ultima actualizare:

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România a făcut noi dezvăluiri despre salariile anumitor vedete din Antenă. Invitată în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Mara Banică a discutat despre perioada în care colabora cu emisiunea Acces Direct, timp în care a lucrat atât cu Simona Gherghe, cât și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida / foto: Facebook
Mara Bănică avea un salariu mai mare decât Mirela Vaida / foto: Facebook

Jurnalista a făcut dezvăluiri despre salariile anumitor prezentatori de televiziune. De asemenea, a discutat și despre relația pe care o are acum cu cele două foste colege, Simona Gherghe și Mirela Vaida.

Mara Bănică: ,,Luam mai mulți bani decât Vaida”

Mărturisea fără rețineri jurnalista Mara Bănică. Întrebată însă dacă a câștigat mai mult decât Capatos, răspunsul ei a fost unul negativ. Cât despre salariul Mirelei Vaida, valoarea sumei a aflat-o deoarece Cristina Cioran era plătită cu aceeași sumă.

„La momentul acela, da, luam mai mulţi bani decât Vaida. Că aveam un contract şi cu nişte greci, da. Mai mult decât Capatos nu am luat. De Gherghe, nu ştiu cât avea.

Salariul Mirelei Vaida îl ştiam. Cât am fost acolo şi la Acces, da, luam mai mulţi bani decât ea. Ştiam cât are, pentru că eram în aceeaşi prăvălie şi ştiam cât avusese Cristina Cioran, iar ea a venit pe aceiaşi bani”, a mărturisit Mara Bănică, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Cum se înțelegea Mara Bănică cu Mirela Vaida

Printre nenumăratele discuții s-a strecurat una referitoare la relația pe care o avea nu doar atunci cu cele două colege – Simona Gherghe și Mirela Vaida. Cu cea din urmă nu a rezonat atât de bine, comparativ cu Simona Gherghe, față de care s-a simțit mai apropiată și chiar acum păstrează legătura.

„Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.

Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică: Puțin.

Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu”, a mai spus Mara Bănică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
tavi clonda jpeg
banner lia bugnar png
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net