Mirela Vaida, surpriză uriașă! Cum a fost sărbătorită de colegi și familie

Mirela Vaida a sărbătorit românește de ziua ei. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” a împlinit 41 de ani pe 16 martie și s-a simțit foarte bine de ziua ei.

A fost înconjurată de familie și de prieteni, iar colegii de la Antena i-au făcut cea mai frumoasă surpriză! I-au pus un jilt roșu în fața redacției și s-au fotografiat cu toții, cu paharele de șampanie în mână, Vaida simțindu-se iubită și apreciată, fiind mai ceva ca o regină. 

Veni și ziua lui 41 Dragii mei, am avut o zi aniversară absolut fantastică! Vreau să vă mulțumesc, fiecăruia în parte, pentru miile de mesaje transmise, pentru toate gândurile bune și emoționante! M-ați copleșit!  

Ziua mea a fost perfectă datorită copiilor mei care mi-au sărit în pat dis-de-dimineață, datorită colegilor mei "nebuni" și frumoși de la Acces Direct care mi-au pus jilt în fața redacției, afară, în ploaie,  și care au mai scos și câțiva cireși de plastic pentru o atmosferă mai primăvăratecă, datorită vouă, rude și prieteni!

Mulțumesc, dragi prieteni, că existați și că îmi faceți viața așa frumoasă!”, a fost mesajul pe care l-a transmis sărbătorita, care a primit cu brațele deschise frumoasa vârstă de 41 de ani.

Iar după ce a ajuns acasă, Mirela Vaida a mărturisit că acolo se simte cel mai bine: „Am ajuns acasă, unde-i cel mai bine! Vă mulțumesc din toată inima pentru ziua asta!”, a mai mulțumit încă o dată vedeta TV.

A fost cerută în căsătorie la semafor la Unirii

Anul trecut, atunci când a schimbat prefixul și a împlinit 40 de ani, Mirela Vaida mărturisea că se teme de această vârstă. 

„Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta... La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr ești matur, la apogeu!  Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 că la ceva "wannabe"!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! (…) Abia acum începe viața!”, spunea pe atunci prezentatoarea de la Acces Direct.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii, Carla, în vârstă de 8 ani, Vladimir, 7 ani și Tudor în vârstă de 4 ani. Frumoasa prezentatoare TV a fost cerută în căsătorie la semafor, în timp ce se afla în mașină și aștepta de 40 de minute să treacă de semaforul de la Unirii de la fântâni. Dar se pare că a fost de bun augur, după cum ea singură a și mărturisit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net