Asta da declaraţie de dragoste. Ce mesaj a avut soţul pentru Vlăduţa Lupău, de ziua ei

Vlăduța Lupău împlinește astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani! Îndrăgita cântăreață de muzică populară trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, de când a devenit mămică, iar soțul său, afaceristul Adi Rus, o iubește și o susține necondiționat.

Zi specială astăzi pentru Vlăduța Lupău, chiar de Ziua Femeii! Simpatica artistă aniversează 32 de primăveri. Așa că soțul său, Adi Rus, cu care este căsătorită din 2019 și alături de care are un băiețel pe nume Iair, a dorit să îi facă o declarație de dragoste emoționantă.

„La mulți ani, iubirea noastră! Cel mai frumos cadou în viața asta l-am primit de la tine și pentru asta îți multumesc și o să te prețuiesc toată viața. La mulți ani, mami. Iair și tati te iubesc tare!”,  i-a transmis Adi Rus soției sale, pe pagina sa de Instagram.

Imediat, Vlăduța Lupău a reacționat și i-a răspuns la fel de frumos partenerului ei de viață: „Sunteți totul meu”.

Vlăduța Lupău: „Am sufletul împăcat!”

La 32 de ani, Vlăduța se poate lăuda că are tot ce vrea de la viață! O familie frumoasă, un soț care o iubește, un băiețel superb, o vilă frumoasă în Cluj, dar și o carieră de invidiat. În ultima perioadă, pe Youtube, artista reușește să adune milioane de vizualizări, în doar câteva ore după ce își lansează piesele.

Însă, Vlăduța este conștientă de faptul că tot succesul profesional i se datorează lui Dumnezeu, dar și oamenilor care o susțin. Ea are o relație specială cu fanii săi și îi ține la curent cu tot ceea ce face.

„8 martie îmi aduce un an în plus. Ei bine de data asta e puțin, mai mult, diferit! Nu mi-am mai organizat mese festive mari și mult tămbălău cum desigur îmi plăcea să o fac, recunosc. Mi-am organizat o ședința foto împreuna cu băieții mei, un tort micuț și un mărțisor pe piept alături de multă iubire și liniște ce mă cuprinde. Cam despre asta este vorba acum la 32 de ani și despre faptul că abia acum mă sărbătoresc la dublu în această, ziua “mamei. Sincer vă zic, că am mai mult decât mi-am dorit la vârsta asta: am o familie superbă, am milioane de oameni care mă apreciază, am sufletul împăcat, am TOT! Mulțumesc divinității pentru dragostea revărsată peste zilele vieții mele”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul său de Instagram.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net