Vlăduța Lupău, enervată la culme! Vedeta nu s-a mai putut controla: „Umbli ca bezmetica!”

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău (31 de ani) este supărată din cale afară de tot ce se întâmplă la unele hoteluri atât din țară, cât și din străinătate! Simpatica artistă de muzică populară și-a anunțat fanii, sâmbătă seară, pe contul său de Instagram că este deranjată de multe ori de gălăgia care se face pe holurile hotelurilor în timp ce ea vrea să doarmă după un spectacol și un drum lung.

Vlăduța Lupău este o mămică tare activă! Anul trecut, în luna august, cântăreața aducea pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care a decis să îl creștineze air. Chiar dacă a devenit mămică de doar câteva luni, acest lucru nu o determină pe vedetă să stea în concediu de maternitate și să pună pauză, pentru moment, carierei sale muzicale.

Nici bine nu s-a întors dintr-o vacanță din Dubai împreună cu soțul și fiul lor că Vlăduța a plecat din nou la drum, de această dată cu treabă, deoarece trebuia să onoreze un spectacol în Italia, mai exact la Verona.

Zis și făcut! Ajunsă acolo, Vlăduța Lupău a făcut mai multe story-uri pe contul său de Instagram în care le spunea fanilor ei cât de deranjată este de gălăgia de pe holurile hotelurilor în care trebuie să stea.

„Sunt o persoană care stă foarte mult la hotel și eu când stau la hotel, am nevoie de odihnă. De mult timp am vrut să punctez niște aspecte pe care cred eu că oamenii nu își dau seama că le fac atunci când stau la hotel și este foarte deranjant. Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri, pentru că, dacă stai la hotel, crezi că nu mai e nimeni.

Un tămbălău, o gălăgie. Nu am pățit doar ziua chestia asta, ci și noaptea, pe la 3 noaptea. Vin unii beți, fumați de prin cluburi și gălăgie, trântit ușa, un haos. Același lucru se întâmplă și dimineața când merg la micul dejun. Gălăgie, de zici că trebuie că trebuie să trezească tot hotelul”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău, atac la personal

Cântăreața nu a uitat să spună și faptul că de multe ori și angajații din hotel fac gălăgie încât reușesc să o trezească.

„Același lucru se întâmplă și cu personalul care face curățenie la hotel. Vorbesc doamnele între ele, își fac talentul pe hol. Așa am pățit și la hotelurile din țară dar și din străinătate și la hoteluri de două stele și de cinci stele.

Trântitul ușilor este dezastru, este deranjant. Poate eu vreau să dorm. Mă ia cu dragi! Nu mai bine mă duceam la un apartament. Deci, repet! Dacă mergeți la hotel, fiți mai atenți, că nu sunteți doar voi, păstrați liniștea”, a precizat Vlăduța Lupău.

Click! spune

Vlăduța Lupău și-a început cariera muzicală la vârsta de patru anișori urmând cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de Folclor. Totodată, tânăra a studiat timp de șase ani la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net