Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, la cuțite! Fină și nașă, artistele au fost implicate într-un scandal-monstru: „A spus că am sabotat-o”

La un moment dat, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au ajuns la cuțite! Cele două artiste s-au răfuit în spațiul public, acuzându-se reciproc de furt. Vlăduța o acuza pe Georgiana că i-a furat piesele, iar Georgiana, pe Vlăduța. Se pare că respectivele colaje au reprezentat mărul discordiei dintre cele două cântărețe, iar situația a degenerat, la vremea respectivă, rapid!

Pentru iubitorii de muzică de petrecere, scandalul dintre Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț a fost un adevărat coșmar în showbizul românesc. Nimeni n-a înțeles cum au ajuns cele două cântărețe să se dușmănească și să devină, din cele mai bune prietene, rivale de moarte!

Pe deasupra, Vlăduța Lupău este nașa de botez a copiilor Georgianei, ceea ce a făcut ca situația să fie și mai scandaloasă. 

Mărul discordiei - 2 piese trase la indigo!

Potrivit spuselor Georgianei Lobonț, Vlăduța Lupău ar fi fost foc și pară în momentul în care ar fi văzut că fina ei avea 2 piese care se regăseau și în colajele ei. Deși melodiile cu pricina nu le aparțineau nici uneia, nici alteia, ci altor mari artiști, Vlăduța a tunat și a fulgerat, acuzând-o pe fina ei că a vrut să-i fure faima. 

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică.

Citește și - S-au pozat fericiți în Maldive și apoi s-a anunțat divorțul! Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023

Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.Primisem multe mesaje, că a postat piesa înaintea mea, exact ce era și pe colajul meu. Ea tot anunța că va fi bomba bombelor, dar, Doamne ferește, nu m-am gândit. Fiecare o să le cântăm în felul nostru.

Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla.Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul”, a spus Georgiana Lobonț, acum ceva timp, despre scandalul cu Vlăduța Lupău. 

Vlăduța Lupău: „Îmi pare rău de toată țigănia”

La rândul ei, Vlăduța Lupău a cerut să se apere și i-a mărturisit Mirelei Vaida că îi pare rău de situația scandaloasă în care a fost implicată atât ea, cât și Georgiana Lobonț. Indirect, artista a aruncat mai multe săgeți către fina ei.

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. Și dânsul are licențele la melodii. Și eu am contractele plătite, cumpărate. Eu am pregătit totul cu mult timp înainte. Nu ai cum să chemi elicopterele, fachirii decât cu mult timp înainte.

Eu din ce am văzut orchestrația, vioara nu erau puse. Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile.

Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor”, a spus Vlăduța Lupău.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg