Vlăduța Lupău s-a afișat în costum de baie, la 5 luni de la naștere. Artista își face de cap în Miami!

Ultima actualizare:

Dacă multe femei se aleg cu numeroase kilograme în plus în timpul sarcinii, Vlăduța Lupău se poate considera norocoasă. Artista a adus pe lume un băiețel în urmă cu 5 luni și arată cum nu se poate mai bine. 

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău

Recent, Vlăduța Lupău a anunțat, pe contul său de Instagram, că va pleca în America, pentru o scurtă perioadă. Proiectele au chemat-o peste hotare, iar artista le-a onorat numaidecât. 

S-a afișat în costum de baie, la 5 luni de la naștere

Pentru că s-a recuperat rapid după sarcină, Vlăduța Lupău chiar a avut curajul să se afișeze în costum de baie. Și nu oriunde, ci în Miami! Aceasta s-a filmat pe plajă într-un costum inedit, de culoare bej și cu un decolteu adânc și pentru că dorul de băiețelul său era prea mare, i-a scris numele pe nisip. 

Vlăduța Lupău, în costum de baie la 5 luni de la naștere
Vlăduța Lupău, în costum de baie la 5 luni de la naștere

Dar artista nu și-a etalat formele doar pe plajă, ci și la piscină. Pentru că ne tot spunea ea într-o melodie „frumoase-s româncele”, ne lăudăm și noi cu ele și cu modul în care arată Vlăduța Lupău, după atât de puțin timp de când a devenit mămică. 

Soțul o ajută enorm cu micuțul Iair

Pentru că meseria de artist este una grea și care nu prea îți permite să stai pe acasă, Vlăduța Lupău a trebuit să se pună repede pe picioare după naștere, pentru a-și onora evenimentele deja programate. 

Astfel, la numai 3 săptămâni de când a devenit mamă, cântăreața se prezenta deja pe scenă! Cu siguranță vă întrebați cine are grijă de cel mic, atunci când Vlăduța nu este acasă. Ei bine, Adi Rus, soțul artistei! Acesta este foarte grijuliu cu micuțul Iair și o înlocuiește pe Vlăduța ori de câte ori lipsește de acasă. 

Citește și - Vlăduța Lupău, intervenție estetică la 3 luni după naștere. Schimbarea este vizibilă!

În perioada pe care Vlăduța Lupău a petrecut-o în America, Adi Rus a avut grijă de Iair și au ascultat cântecele ei în fiecare zi. Fie că a fost vorba de muzică de petrecere sau colindele lansate recent de cântăreață, toate au răsunat la ei în casă.

Au făcut din vis realitate

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău le povestea urmăritorilor săi de pe Instagram faptul că văzuse, pe Pinterest, o casă care a cucerit-o din prima. A salvat poza în telefon, fără să se gândească măcar la faptul că, peste ani, aceea va fi casa ei. 

Vlăduța Lupău în America
Vlăduța Lupău în America

Cu multă trudă, investiții colosale și răbdare, Vlăduța Lupău și Adi Rus au reușit să se mute în casa visurilor lor chiar după nașterea lui Iair. Deși în primă fază artista a dezvăluit în social media că va face un tur al casei, ulterior s-a răzgândit. Se pare că Vlăduța n-ar mai fi vrut să dea oamenilor motiv de bârfă sau să atragă energii negative, așa că a decis să țină totul cât mai privat în privința vieții personale. 

Casa în care locuiesc cei 3 este dotată cu aparatură și tehnologie de ultimă generație, de la electrocasnice, până la perdele, totul este pe telecomandă! 

Curtea este și ea foarte spațioasă, iar Vlăduța a pus pe picioare și planul unui jacuzzi în care de-abia așteaptă să se relaxeze. Casa nu reprezintă, însă, singurul lucru material care le face cinste celor doi. În garaj, Vlăduța Lupău și Adi Rus mai dețin câteva mașini de sute de mii de euro!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net