Vlăduța Lupău a născut! Băiețelul are un nume biblic neobișnuit. Adi Rus, prima imagine cu bebelușul

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău a născut. Artista a devenit mamă pentru prima dată. Soțul ei, Adi Rus, a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare. De altfel, proaspătul tătic a publicat și prima imagine cu bebelușul. 

cub vladuta lupău png

Vlăduța Lupău a născut un băiețel pe nume Iair!

Vlăduța Lupău a născut! Este știrea zilei în România, iar fanii deja trimit mii de mesaje pe rețelele de socializare. Clipe memorabile în familia celebrei artiste din Ardeal, căci vedeta a devenit mamă pentru prima dată.

Adi Rus a făcut publică și prima imagine cu băiețelul lor, însă, ce-i drept, pentru moment i-au acoperit fața cu o inimioară. Superstiții sau nu, bebelușii își bucură mai întâi părinții, apoi restul familiei, după care prietenii și restul oamenilor.

Ți-am mai pregătit și: Ce pofte neobișnuite a avut Vlăduța Lupău, în sarcină

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în aceastã zi de sărbătoare, pe 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere🙏🏻❤️ Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mama eroină⭐️”, a scris Adi Rus pe Instagram.

Vlăduța Lupău a născut în această dimineață, iar Adi Rus s-a declarat deja un tată fericit peste măsură și mândru nevoie mare. Totodată, sportivul a vorbit despre fiul său, i-a oferit un sfat important și și-a luat câteva secunde să îi facă și o declarație de dragoste proaspetei mămici, pe care el o consideră deja „eroină”.

Nu rata nici: Vlăduța Lupău este gata să devină mamă! Cum îl va chema pe băiatul artistei: «Și-a ales singur numele»

Fericire mare în familia lui Adi Rus și a Vlăduței Lupău

Ziua de 6 august va avea de acum o semnificație cu totul specială pentru familia Vlăduței Lupău, căci solista de muzică de petrecere a devenit mamă pentru prima oară. În cursul serii trecute, Adi Rus, cu care artista s-a căsătorit în anul 2019, și Vlăduța au ajuns la un spital privat din orașul Cluj-Napoca, iar cântăreței i s-a declanșat travaliul. Câteva ore mai târziu cei doi părinți își țineau copilul în brațe.

Adi Rus a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, ținându-și băiețelul, semn că i-a fost alături partenerei sale de viață pe parcursul nașterii. Odată ce fiul său a venit pe lume, el a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, pe rețelele de socializare, direct de pe holul spitalului. Cu această ocazie, el a făcut public și numele fiului său, nume unic în România!

Deocamdată, cei doi nu își doresc să facă public chipul micuțului pentru că, cel mai probabil, respectă tradițiile și vor face acest pas tocmai după botez. Totuși, proaspătul tătic a scos la iveală o serie de detalii despre micuțul care a venit pe lume chiar astăzi, pe data de 6 august.

Apoi, Adi Rus (28 de ani) a împărtășit o lecție prețioasă de viață cu fiul său și, spre surpriza multora, a anunțat numele copilului. Vlăduța Lupău și soțul ei au ales un nume biblic, care înseamnă „lumina mea”. După ce a pierdut două sarcini, artista este văzută de soțul său ca o eroină, căci i-a oferit acum cel mai de preț dar.

Vlăduța Lupău încă nu a vorbit despre cel mai important eveniment din viața ei, însă i-a transmis o declarație soțului său, căruia i-a scris: „Iubirea mea toată sunteți voi”.

Ce înseamnă numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei

Învierea fiiceu lui Iair reprezintă una dintre minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei, cea după Marcu și cea după Luca. Iair l-a rugat pe Iisus să o vindece pe fiica lui care era pe moarte, fiică pe care Matei o considera deja moartă. Pe drumul spre casă, o femeie foarte bolnavă îi atinge veșmântul Mântuitorului și se vindecă, iar episodul este cunoscut ca vindecarea femeii cu scurgere de sânge.

Între timp ea moare, iar Iisus merge în casa ei și o readuce la viață. Donahue și Harringron relevă, potrivit Wikipedia, că episodul ilustrează cum "credința, în special cea dovedită de femeia cu scurgere cu sânge, poate exista și în situațiile aparent fără speranță".

Numele fiului lor a fost ales de Vlăduța Lupău și Adi Rus după ce vedeta și-a pierdut speranța că va deveni mamă, din cauza unor probleme de sănătate. Ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru endometrioză, una dintre afecțiunile care cauzează infertilitate în cazul femeilor tinere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net