Vlăduța Lupău va avea un băiețel! Adevărul dureros despre cum a rămas însărcinată!

Vlăduța Lupău a venit, în premieră, însărcinată în cinci luni în emisiunea la Cătălin Măruță și a spart, în direct, balonul! De ziua soacrei sale, Vlăduța a divulgat sexul bebelușului. Ea și fobalistul Adi Rus vor avea un băiețel.

vladuta lupau adrian rus
Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt căsătotiți din 2019 Sursa: Instagram

Însărcinată în cinci luni, Vlăduța Lupău a divulgat, în direct, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece.

Solista are deja o burtică proeminentă și a spart balonul împreună cu Cătălin Măruță. De ziua soacrei sale, Vlăduța a înțepat balonul din care au zburat, prin tot platoul, confetti de culoare albastră. Prin urmare, ea și fotbalitsul Adi Rus vor avea un băiețel!

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat!”

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”, a declarat Vlăduța, încântată că va avea un băiețel.

Solista a dezvăluit și cum a aflat că este însărcinată.

stanga
dreapta
lupau la maruta jpg
lupau baiat jpg
lupau maruta jpg
vladuta lupau este insarcinata jpeg
1 vladuta lupau frumoase s romancele jpg jpeg
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
vladuta lupau si sotul ei png png
vladuta lupau jpeg
12 13 baza vladuta lupau 2 jpeg
Vladuța Lupău jpeg

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”,a mai mărturisit artista.

Vlăduța Lupău s-a chinuit ani întregi ca să rămână însărcinată. Mulți au crezut că solista a apelat la fertilizarea în vitro, însă adevărul era altul. Solista a suferit de endometrioză.

"Endometrioza e boala secolului la femei!"

Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a adăugat vedeta.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj, pe 12 noiembrie 2019. Cei doi își doreau foarte mult un copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
theo rose
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica