Vlăduța Lupău este însărcinată! Avem prima imagine cu burtica de gravidă: „Da, eu voi fi mămica ta”

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău este însărcinată! Artista a postat și prima imagine cu burtica de gravidă. Frumoasa cântăreață radiază de fericire, motiv pentru care a lăsat și un mesaj despre bebelușul ei prin care sigur va emoționa multe mame. Vlăduța Lupău este gravidă, din câte se pare, în 4 luni, ceea ce înseamnă că a ținut sarcina ascundă, până acum.

Vladuța Lupău radiază de fericire de când este însărcinată!
Vladuța Lupău radiază de fericire de când este însărcinată!

Vlăduța Lupău este însărcinată!

Vlăduța Lupău a reușit să țină ascunsă sarcina, însă azi, în zi de sărbătoare, fiind și Buna Vestire, ziua în care oamenii trebuie să fie buni, să nu se certe și să vină cu vești bune, iată că artista a lansat cea mai frumoasă veste!

Fanii s-au bucurat, toată lumea este în extaz de când s-a aflat că artista este gravidă! Vlăduța Lupău este însărcinată în 4 luni, încă nu a zis precis când va naște, anunțul ne-a dat pe toți peste cap, ca să zicem așa, de altfel ne-am bucurat pentru noutatea adusă.

Vlăduța Lupău, mesaj pentru bebelușul din burtică: „Îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu”

Cu siguranță multe mămici vor lăcrima după ce vor citi textul cântăreței. Mesajul a fost postat pe Instagram și este scris chiar de Vlăduța Lupău pentru bebelușul din burtică.

„Minunea mea, azi de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi, dar păi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor). Și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică 🥰 Și stai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!) Ce mai vreau să știi, nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău este însărcinată cu Adrian Rus. Sursa foto: Instagram
Vlăduța Lupău este însărcinată cu Adrian Rus. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău s-a dus la evenimente cu burtica de gravidă, însă a preferat să nu discute prea mult despre sarcină. În ultima perioadă, cântăreața a fost bănuită de fani că ar fi gravidă, însă, până acum, nu a scos un cuvânt despre asta. StarPopular a publicat un video cu artista la o petrecere de 8 Martie în care se vede clar că este însărcinată.

Vladuta Lupău este căsătorită cu Adrian Rus, fostul portar CFR Cluj. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă în 2019 au făcut nunta, Olguța Berbec fiind nașa lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net