Vlăduța Lupău are grave probleme de sănătate. Artista a ajuns pe perfuzii. Imaginea care i-a șocat pe fani

Vlăduța Lupău este copleșită de probleme grave de sănătate. Artista a postat pe contul de Instagram o poză în care apare cu perfuzii la mână.

vlăduța lupău png

Vlăduța Lupău și-a neliniștit fanii, chiar la începutul noului an, după ce artista a postat pe contul de Instagram o imagine care arată clar că a avut nevoie de intervenția medicilor.  

Cântăreața s-a pozat în timp ce avea o perfuzie în mână, semn că vechile probleme de sănătate, care i-au dat bătăi de cap în trecut, au revenit. Vlăduța Lupău s-a luptat cu organismul ei slăbit și în primele zile ale anului, când artista a făcut febră. La acel moment, totul s-a datorat epuizării și expunerii la stres prelungit. Cântăreața nu a mai putut participa atunci la concertul programat în SUA.

Declarația artistei a apărut pe pagina de Facebook a impresarului ei, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.  

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat la momentul respectiv artista.

Cântăreața s-a declarat revoltată la acea vreme că organizatorii evenimentului la care trebuia să participe au înlocuit-o extrem de rapid cu Romică Țociu și Cornel Palade.

Vlăduța Lupău, pierderi financiare importante din cauza problemelor de sănătate

Vlăduța Lupău ar fi trebuit să susțină două concerte la restaurantul lui Gheorghe Gheorghiu, pe 7 și pe 16 ianuarie.

Planurile Vlăduței Lupău au fost date din nou peste cap în cursul zilei de duminică, când artista a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor întrucât se simțea foarte rău. Vlăduța Lupău a postat o imagine pe rețelele de socializare în care a apărut cu o perfuzie în mâna stângă, iar în dreptul imaginii a scris: ”Duminică frumoasă”.

image

Pierderile financiare, în urma anulării concertelor din SUA, au fost substanțiale pentru Vlăduța Lupău, având în vedere că artista percepe un tarif între 2.000 și 5.000 de euro pentru o singură reprezentație.

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net