Prin ce chinuri a trecut Vlăduța Lupău în primele luni de sarcină! Perfuzii și spitalizări frecvente

Ultima actualizare:

Bucuria că va deveni mamă a copleșit întreaga familie. Unica fiică a familiei Lupău va aduce pe lume un bebeluș în luna august. Primele luni au fost extrem de delicate pentru Vlăduța. Cea mai iubită artistă a stat numai pe perfuzii în spital și și-a anulat toate concertele.

Vlăduța Lupău primele imagini cu burtica de gravidă!
Vlăduța Lupău primele imagini cu burtica de gravidă!

Astăzi, la mare prăznuire a Bunei Vestiri, Vlăduța Lupău a împărtășit fanilor ei vestea că este însărcinată. Îndrăgita artistă de milioane de fani datorită glasului ei va deveni mămică peste patru luni, adică în august. Însărcinată în cinci luni, artista are o burtică destul de proeminentă, semn că bebelușul este măricel, s-a dezvoltat foarte bine.

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată! Avem prima imagine cu burtica de gravidă: „Da, eu voi fi mămica ta”

Acum este și liniștită, însă primele luni de sarcină au fost foarte grele pentru solista care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Adi Rus. A stat foarte mult prin spitale, pe perfuzii, fiind nevoită să își anuleze mai multe concerte. A cântat destul de mult și în perioada respectivă până să afle că este însărcinată, așa că a fost pe de o parte epuizată de efort, dar și datorită schimbărilor din sarcină. 

A ajuns de mai multe ori la spital unde medicii i-au acordat îngrijire, apoi i-au prescris perfuzii la domiciliu.

Vlăduța Lupău a pierdut și concertele pe care le avea în luna ianuarie la restaurantul lui Gigi Gheorghiu, din America, unde era cap de afiș. Cu perfuzia în mână, cântăreața a transmis un mesaj pe Facebook admiratorilor săi români, stabiliți în SUA, cerându-și scuze că nu își mai poate onora contractele.

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt.”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Vlăduța Lupău trebuia să cânte pentru românii din America pe 7 ianuarie și pe 16 ianuarie, însă starea precară de sănătate a reținut-o în țară. Vlăduța Lupău și-a anulat nu doar turneul din America, dar și concertul pe care trebuia să-l susțină la Londra, în preajma Crăciunului, pe data de 18 decembrie. 

În tot acest timp, Vlăduța Lupău s-a axat pe a compune alte melodii, iar săptămâna trecuta a scos o piesa de mare succes intitulată "Cum e omul e și-o floare". Ultimile postări din social media au dat de bănuit anumitor fani. Vedeta deja purta rochițe foarte largi care să îi ascundă burtica voluminoasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net