Mesajul lui Adrian Rus, după ce s-a aflat că soția lui, Vlăduța Lupău, este însărcinată: «Ești tot ce mi-am dorit»!

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt în culmea fericirii! Solista de muzică populară a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată, iar soțul ei fotbalist a avut o reacție pe măsură. Iată ce mesaj a publicat Adrian după ce s-a aflat că familia lui se va mări!

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt căsătoriți din 2019
Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt căsătoriți din 2019

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în anul 2019, iar acum se pregătesc să devină părinți. Vlăduța a făcut anunțul oficial pe 25 martie, iar la scurt timp după mesajul scris de către soția sa, Adrian Rus și-a exprimat fericirea și pe rețelele de socializare. 

Fotbalistul a scris câteva rânduri pline de emoție, imediat ce s-a aflat că va deveni tată. Mesajul se adresează fiului sau fiicei. Un lucru este cert, atât Vlăduța, cât și Adrian Rus trăiesc cele mai fericite clipe din viața lor. 

„Ești tot ce mi-am dorit vreodata, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu, abia aștept să te cunosc si să te iubesc o viata și mai mult de atât! De fapt te iubesc deja puiul meu drag❤️Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe si să te pup, sa îți arăt cât de mult te-am dorit, tu ești golul ce îmi lipsea‼️tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat”, a scris soțul Vlăduței Lupău pe pagina personală de Instagram. 

vladuta lupau este insarcinata jpeg

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată! 

Vlăduța Lupău și fostul portar al echipei CFR Cluj s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de scurtă durată care a evoluat rapid. Lui Adrian nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe artista de muzică populară, potivit relatărilor făcute chiar de către Vlăduța. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment organziat de unul dintre foștii profesori ai Vlăduței. Adrian a fost cucerit iremediabil de vocea și prezența scenică a artistei și și-a dorit să o cunoască mai bine. 

Vlăduța și Adrian își doreau să devină părinții, iar artista vorbise public despre mărirea familiei lor. În ciuda faptului că visau la momentul în care vor avea un copil, cei doi nu au acordat extrem de multă atenție acestui aspect și au considerat că divinitatea va decide când va fi cel mai potrivit moment pentru ca familiei lor să se adauge un nou membru. 

Vezi și: Vlăduța Lupău, victima unei escrocherii

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, declara artista, în urmă cu ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net