Ce pofte neobișnuite a avut Vlăduța Lupău, în sarcină

Vlăduța Lupău a rămas însărcinată destul de greu, după o perioadă extrem de dificilă. Vestea a apărut ca un miracol, căci medicii îi puseseră un diagnostic devastator. Acum, venirea pe lume a băiatului ei se apropie și Vlăduța a vorbit despre ultimele luni din viața sa.

stanga
dreapta
vladuta lupau adrian rus
vladuta lupau este insarcinata jpeg
Vladuta Lupau   Diamond Girl 4 jpeg
3 vladuta lupau diamond girl 3 jpg jpeg
1 vladuta lupau frumoase s romancele jpg jpeg
vladuta lupau jpeg
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
12 vladuta lupau videoclip frumoase s romancele jpg jpeg
1 vladuta lupau jpg jpeg
8 vladuta lupau cai jpg jpeg
Vladuta Lupau   Diamond Girl 6 jpeg
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus jpeg
vladuta lupau 5 jpeg
vladuta lupau sot png

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt cununați religios încă din anul 2019, însă nu au reușit niciodată să organizeze nunta propriu-zisă. Pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap, căci au fost nevoiți să amâne evenimentul și, între timp, solista de muzică de petrecere a rămas însărcinată. A trăit cea mai frumoasă perioadă de până acum, chiar dacă primul trimestru de sarcină a venit la pachet cu o serie de probleme de sănătate.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, situație tensionată la controlul sarcinii: «Mi-a vorbit și urât»

Este bine cunoscut deja faptul că femeile însărcinate au pofte... neortodoxe, uneori. Vlăduța Lupău spune că ea nu intră în această categorie și consideră că alimentele pe care le-a „râvnit” în perioada asta sunt normale. Susține, însă, că a consumat mai mult fast-food ca de obicei, că supa de pui s-a regăsit mai des în meniul zilnic, dar era deja printre preferate și că s-a delectat ori de câte ori a avut ocazia cu Fanta de struguri.

Vlăduța Lupău este pregătită să nască! Abia așteaptă să-și cunoască băiatul

Hehe, la pofte… Mi-ar fi plăcut să am și eu, să-mi terorizez soțul, însă nu prea am avut… Așa, chestii normale. Supă de găluște, care oricum era printre preferatele mele, McDonalds … Eu, care înainte nu mâncam aproape deloc, acum am mâncat pentru cinci ani, Fanta de struguri și puține murături, pofte normale, nu? (râde)”, a declarat artista, pentru Revista VIVA.

Mai mult decât atât, Vlăduța Lupău abia așteaptă să revină pe scenă, motiv pentru care nu are de gând să zăbovească prea mult, după ce naște.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, însărcinată în patru luni, despre dramele din viața sa. «Am avut încă două sarcini care s-au pierdut»

Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare”, a mai precizat cântăreața.

vladuta lupau este insarcinata jpeg
Vladuţa Lupău şi Adi Rus vor avea un băieţel

Când dau petrecerea de nuntă Vlăduța și soțul Adi Rus?

Adi Rus și aleasa inimii sale sunt căsătoriți, dar au amânat petrecerea din cauza pandemiei. Acum, Vlăduța Lupău a rămas însărcinată și se află în impas: nu știe dacă ea și soțul său vor organiza o petrecere comună, pentru nunta lor și botezul fiului.

„Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de „nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019.  Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar între timp am rămas însărcinată și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma! Dacă 1 sau 2 în 1”, a continuat soția lui Adi Rus.

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt împreună de ani buni și s-au cunoscut în timpul unui concert susținut de artistă. A cerut-o în căsătorie într-un mod inedit și în 2019 s-au cununat civil, dar și religios.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg