EXCLUSIV! Ce sprintenă este Vlăduța însărcinată în cinci luni! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe străzile Clujului!

Ultima actualizare:

Cât de încântătoare este graviduța Vlăduța Lupău! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cea mai cunoscută cântăreață la Cluj, la o plimbare pe străzile cochete. Oamenii s-au oprit să o salute, să facă poze cu ea, dar și să o felicite pentru sarcină! Artista a fost numai un zâmbet, amabilă cu toată lumea. Se pare că are o sarcină foarte ușoară devreme ce conduce singură mașina, este foarte zveltă și activă.

Vlăduța Lupău, o graviduță superbă
Vlăduța Lupău, o graviduță superbă

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, sunt foarte fericiți și nu doar ei, ci mai ales părinții lor, că vor avea un nepoțel. La începutul lunii august, artista va aduce pe lume un băiețel. A făcut eforturi mari, mai ales că avea o problema de sănătate, dar iată că minunea s-a întâmplat, iar acum este însărcinată în cinci luni.

Vlăduța are o burtică proeminentă și a luat cel puțin cinci kilograme în greutate, însă asta nu o împiedică să fie super activă. Face aceleași lucruri ca înainte, semn ca nu va fi una dintre mămicile care sa aibă nevoie de ajutor. Conduce mașina, face cumpărăturile, se întâlnește cu prietenii și este foarte zveltă, semn că problemele cu grețurile au trecut.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin centrul Clujului, în orașul în care este extrem de iubită și de respectată, de oameni de toate vârstele: copii, dar și vârstnici. S-a oprit la unul dintre restaurantele ei preferate din Cluj, celebre pentru mâncarea gustoasă cu specific italienesc, iar în cele de 40 de minute a fost salutată de oamenii care au recunoscut-o imediat.

Unii dintre ei au felicitat-o cu zâmbetul pe buze pentru sarcină, un grup de adolescente s-au oprit să facă o poza cu ea, iar o fetiță de mână cu mama ei s-a oprit să o salute și să îi spună că îi place muzica ei. Cu același zâmbet dulce și acea sclipire în ochi specifică graviduțelor, Vladuță Lupău le-a răspuns tuturor.

Fără nicio îndoială este cea mai iubită artistă! După ce a plecat de la locație, artista s-a îndreptat în pași vioi spre automobilul ei, un Mercedes G Class de culoare roșie, apoi a plecat spre bunicii de la țară.

Artista a anunțat pe Instagram că merge să își viziteze persoanele dragi, și, cu siguranță, de când le-a dat vestea că va deveni mămică, acestea sunt super dornice sa o vadă cu burtică. 

Citește și: Vlăduța Lupău va avea un băiețel! Adevărul dureros despre cum a rămas însărcinată!

Minunea mea! Azi, de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele mele! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe figuri ai făcut până azi, dapăi de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?!", scria Vlăduța Lupău, pe pagina ei de Facebook, săptămâna trecută, când a anunțat public că e însărcinață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net