Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău a fost dată de gol chiar de mama ei în ceea ce privește sexul copilului, căci femeia a dezvăluit în emisiunea VIP a lui Cristi Brancu că fiica ei va da naștere unui băiețel. 

Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»
Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»

Vlăduța Lupău așteaptă un copil, iar informația s-a răspândit cu rapiditate în lumea mondenă, iar fanii au reacționat cu entuziasm la aflarea veștii. 

Solista nu a dorit să împărtășească chiar toate detaliile despre sarcină, de aceea a ales să nu dezvăluie sexul bebelușului. Mama Vlăduței Lupău a fost contactată de prezentatorul Cristi Brancu pentru a vorbi despre cum decurge sarcina vedetei. 

Citește și Mesajul lui Adrian Rus, după ce s-a aflat că soția lui, Vlăduța Lupău, este însărcinată: «Ești tot ce mi-am dorit»!

Mărioara Lupău a mărturisit cu emoție că a aflat vestea cea mare chiar de la fiica ei, în zi de sărbătoare, de Buna Vestire. Aceasta s-a declarat extrem de fericită că va fi bunică și a mai menționat că este un copil pe care părinții și l-au dorit de ceva vreme. 

„Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită.  Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei”, a declarat Mărioara Lupău la Prima TV.

Cristi Brancu nu s-a mulțumit cu aceste informații și a ținut morțiș să afle care este sexul bebelușului. Mărioara Lupău nu a fost greu de convins și a dezvăluit că fiica ei urmează să aibă un băiețel. 

,,Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a dezvăluit mama Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău a avut o sarcină dificilă

Vlăduța Lupău trece printr-o sarcină dificilă și a avut numeroase problemele de sănătate pe care a reușit să le depășească. Solista a trebuit să facă perfuzii și să stea prin spitale pentru a se asigura că sarcina va decurge normal. 

Citește și Prin ce chinuri a trecut Vlăduța Lupău în primele luni de sarcină! Perfuzii și spitalizări frecvente

Solista este la acest moment în a cincea lună de sarcină și urmează să dea naștere peste patru luni, adică undeva în luna august. 

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus, care s-a arătat foarte emoționat la aflarea veștii că va deveni tată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net