Vlăduța Lupău, situație tensionată la controlul sarcinii: «Mi-a vorbit și urât»

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mămică pentru prima oară, alături de partenerul ei, Adrian Rus, iar această perioadă fericită din viața lor este presărată, din ce în ce mai des, și de controale la medic, pentru monitorizarea sarcinii. Recent, cântăreața a povestit o experiență care i-a lăsat un gust amar, atunci când a fost la controlul sarcinii.

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută la controlul sarcinii Foto: Instagram
Vlăduța Lupău, experiență neplăcută la controlul sarcinii Foto: Instagram

Vlăduța Lupău radiază de fericire de când este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare clipa în care va deveni mămică. Până atunci, însă, solista merge conștiincioasă la medic, pentru controlul de rutină, pentru a se asigura că bebelușul e bine și nu vor exista probleme.

Vlăduța Lupău, experiență neplăcută la controlul sarcinii

Cântăreața a povestit de curând, în mediul online, că una dinte aceste vizite la medic, din urmă cu câteva săptămâni, s-a transformat însă într-o experiență neplăcută, după ce doctorul respectiv i-a vorbit urât, a luat-o peste picior și i-a mai cerut și o sumă considerabilă de bani, pentru serviciile pe care le-a prestat. 

Potrivit spuselor Vlăduței, aceasta a ales o clinică destul de cunoscută din București, simțindu-se la un moment dat ușor îngrijorată de situația sarcinii ei. Se pare că medicul specialist nu i-a explicat mare lucru și a repezit-o, cântăreața rămânând cu un gust amar în urma modului în care a fost tratată.

Vladuța Lupău va aduce pe lume un băiețel Foto: Instagram
Vladuța Lupău va aduce pe lume un băiețel Foto: Instagram

Omul nu avea halat, nu mi-a explicat absolut nimic, doar dacă întrebam eu ceva, din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, peste 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare foarte mult.

Și mi-a și zis la final „Tu, fată, nu te-a liniștit vreun doctor, că nu ai mai fi mers așa des sau te calmai”. Pe bune?! (..) A vorbit și urât, flegmatic, cu mine, mi-a zis și sexul copilului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu.

E foarte important doctorul care îți monitorizează sarcina, dacă dai peste un d-ăsta n-ai nicio șansă să afli dacă ai ceva risc.”, a spus Vlăduța Lupău, pe InstaStory.  

Citește și: Vlăduța Lupău, însărcinată în patru luni, despre dramele din viața sa. «Am avut încă două sarcini care s-au pierdut»

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Cântăreața a explicat că s-a prezentat la controlul respectiv doar din frica ei constantă cu privire la sarcină. Temerile ei sunt îndreptățite însă, având în vedere că de curând Vlăduța a mărturisit că a pierdut două sarcini, în trecut, iar în primele luni ale sarcinii actuale starea ei nu a fost tocmai una bună.

Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(..) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmple.”, a declarat ea recent, în cadrul unui podcast.

Citește și: Prin ce chinuri a trecut Vlăduța Lupău în primele luni de sarcină! Perfuzii și spitalizări frecvente

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net