Vlăduța Lupău, însărcinată în patru luni, despre dramele din viața sa. «Am avut încă două sarcini care s-au pierdut»

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău, una dintre artistele cunoscute din România, a făcut recent câteva dezvăluiri șocante. Aceasta a povestit despre întâmplări tragice din viața sa.

Vladuța Lupău, despre dramele din viața sa
Vladuța Lupău, despre dramele din viața sa

Vlăduța Lupău este o artistă talentată și apreciată de public. Aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze și cu muzica în suflet, însă lucrurile nu au fost roz dintotdeauna.

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Morar, cântăreața s-a deschis în fața lui și a publicului și, cu durere în glas, a povestit despre momentele dificile din viața sa.

Chiar dacă nu a dorit, până acum, să povestească aceste întâmplări, artista, totuși, a vorbit despre tragediile ce au marcat-o. Aceasta s-a confesat fanilor și a spus că a pierdut două sarcini, însă, nu și speranța.

Vlăduța a vorbit despre faptul că ea și soțul său își doreau să devină părinți, așa că au decis să facă toate anazilele necesare. În urma acesora a aflat că suferă de endometrioză.

Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.

(...) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(...) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(...) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză.”, a declarat cântărața.

 În urma diagnosticului, vedeta a încercat tot ce era posibil pentru a se face bine, însă, în cele din urmă, a ajuns la operație.

Multe fete mi-au spus că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa, eu am trecut până am ajuns la decizia de a mă opera pentru că boala asta nu are leac prin tratament, acum nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici până am ajuns la operație. Endometrioza asta este o boală a secolului la femei, care nu are așa o deslușire din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli și ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze.”, a mai adăugat Vlăduța Lupău.

Citește și Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»

De asemenea, aceasta a dezvăluit că s-a mai confruntat cu o problemă de sănătate, de data asta, cu sângele, o altă problemă cu care se confruntă, des, femeile.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău

După am mai făcut niște analize și analizele ălea au spus că am niște probleme la sânge, care din nou este o problemă în rândul femeilor, cred că 90% din cazuri există.(...) Și boala aia de sânge ține de trombofilie.(...) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge pentru că nu le știi și te întrebi de ce și abia după ce pierzi o sarcină ajungi să vezi că asta e problema”, a mai adăugat aceasta.

Acum, însă, aceasta este bine și recunoaște că o sarcină te împlinește și te face fericit.

O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri cumva să zic așa, pentru că tot timpul te gândești, sau eu care am trecut prin două experiențe.(...) Eu cel puțin nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să iau toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă.”, a mai specificat Vlăduța Lupău.

Îndrăgita artistă va deveni mămică peste patru luni, adică în august. Acum este mai liniștită, dar în primele luni de sarcină aceasta a fost, din nou, speriată. Însărcinată în cinci luni, aceasta are o burtică destul de proeminentă, semn că bebelușul este măricel, s-a dezvoltat foarte bine.

Solista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Adi Rus.

Citește și Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net