Vlăduța Lupău este gata să devină mamă! Cum îl va chema pe băiatul artistei: «Și-a ales singur numele»

Mult a fost, puțin a mai rămas! Da, vorbim despre sarcina artistei Vlăduța Lupău, care este pregătită să devină mamă și să își cunoască băiatul. Deja a început numărătoarea inversă, motiv pentru care vedeta a vorbit despre pregătirile pe care le-a făcut.

12 vladuta lupau videoclip frumoase s romancele jpg jpeg
Vlăduța Lupău este gata să devină mamă! Cum îl va chema pe băiatul artistei

Vlăduța Lupău și-a ținut sarcina ascunsă o bună perioadă de timp. Când a făcut marele anunț- acela că va deveni mamă, vedeta ajunsese deja la cel de-al doilea trimestru, așa că pare că timpul a zburat, nu altceva! Mai e foarte puțin până când artista de muzică de petrecere și partenerul său, fotbalistul Adi Rus, vor deveni părinți, iar cei doi s-au pregătit temeinic pentru venirea pe lume a băiatului lor.

Citește și Vlăduța Lupău, situație tensionată la controlul sarcinii: «Mi-a vorbit și urât»

Se vede că îi plac secretele, căci Vlăduța a anunțat într-un stadiu destul de avansat că este însărcinată, ca mai apoi să ne țină cu sufletul la gură în ceea ce privește sexul bebelușului. Multe persoane au acum, o nouă curiozitate: ce nume va purta micuțul? Vlăduța Lupău a făcut o declarație scurtă pe această temă, dar a păstrat discreția, așa cum ne-a obișnuit. Se pare că nu vom afla nici numele băiețelului prea curând.

Vlăduța Lupău, despre numele pe care îl va purta copilul său

Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume (râde)”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru revista VIVA!.

Pe lângă nume, se pare că Vlăduța și Adi Rus au pus la punct, în mare parte cel puțin, toate detaliile pentru venirea pe lume a primului lor copil! Camera bebelușului este gata încă de anul trecut, de pe vremea în care cei doi nici nu visau că vor deveni părinți. Singurele modificări pe care cuplul le-a adus încăperii sunt la nivelul paletei de culori. Vlăduța Lupău a ales să vopsească încăperea fiului său în nuanțe de albastru.

Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin (râde)”, a mai spus Vlăduța, pentru sursa citată anterior.

stanga
dreapta
vladuta lupau adrian rus
vlăduța lupău png
Vladuta Lupau   Diamond Girl 4 jpeg
2 vladuta lupau diamond girl 2 jpg jpeg
1 vladuta lupau diamond girl 1 jpg jpeg
1 vladuta lupau frumoase s romancele jpg jpeg
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
vladuta lupau jpeg
1 vladuta lupau frumoase s romancele jpg jpeg
12 vladuta lupau videoclip frumoase s romancele jpg jpeg
9 vladuta lupau frumoase s romancele jpg jpeg
13 vladuta lupau frumoase s romancele munte jpg jpeg
1 vladuta lupau jpg jpeg
vladuta lupau costi jador jpg
Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus jpeg
vladuta lupau 5 jpeg

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Înainte să anunțe că va deveni mămică, artista a păstrat secretul o perioadă destul de mare, pentru a sigura că totul merge bine, din punct de vedere medical. Din nefericire, până să ajungă să trăiască pe pielea ei împlinirea visului de a deveni mamă, Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini. În urma acestor evenimente dureroase, ea a aflat că suferă de endometrioză, o boală care le dă mari bătăi de cap multor femei.

Citește și Vlăduța Lupău, însărcinată în patru luni, despre dramele din viața sa. «Am avut încă două sarcini care s-au pierdut»

Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.(...) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(...) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(...) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză”, a declarat partenera lui Adi Rus, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg