Vlăduța Lupău, intervenție estetică la 3 luni după naștere. Schimbarea este vizibilă!

Vlăduța Lupău a dat naștere unui băiețel sănătos în luna august, pe care l-au botezat Iair. Recent, proaspăta mămică în vârstă de 31 de ani și-a făcut puțin timp pentru ea și a decis să-și facă o intervenție estetică, pe care și-o dorea de ceva timp. Fanii ei au reacționat imediat. 

Vladuța Lupău, intervenție estetică la 3 luni după naștere. Schimbarea este vizibila!
Vladuța Lupău, intervenție estetică la 3 luni după naștere. Schimbarea este vizibila!

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, sunt fericiții părinți ai unui băiețel frumos și sănătos, însă mămica de 31 de ani nu uită să aibă grijă și de ea. Artista vrea să arate cât mai bine și a considerat că are nevoie de o mică schimbare, care să-i pună în evidență trăsăturile. Artista de muzică populară a decis să-și facă o intervenție estetică și este extrem de mulțumită de rezultat. Vlăduța Lupău a apelat la o procedură foarte la modă în ziua de azi și anume mărirea buzelor cu acid hialuronic.

Citește și: Vlăduța Lupău și Adrian Rus, în lacrimi! Nu și-au putut stăpâni emoțiile

Fanii ei au observat imediat că și-a schimbat fizicul, iar artista a fost foarte sinceră în această privință, a recunoscut că și-a făcut procedura și chiar a oferit detalii fanilor ei curioși. Vlăduța arăta excelent cu noul ei look și părea că se simte foarte bine cu decizia pe care a luat-o. 

«Sunt extrem de mulțumită», a spus Vlăduța, fanilor ei. 

Și fanilor le-a plăcut schimbarea de imagine a Vlăduței Lupău și au complimentat-o. 

«Unde ți-ai făcut buzele? Arată superb!»; «Sunt minunate», sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă din partea fanelor, după ce și-a mărit buzele. 

Nu rata nici: Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat băiețelul! Ce costum adorabil a purtat Iair

Vlăduța Lupău dezvăluie semnificația din spatele numelui fiului ei

Vlăduța Lupău și-a dorit foarte mult să devină mămică, iar în luna august a acestui an, visul i s-a împlinit. Artista de muzică populară și soțul ei, Adrian Rus, au devenit părinți în luna august, iar la sfârșitul lunii septembrie l-au creștinat pe fiul lor. Cuplul a ales să-l boteze pe micuț Iair, un nume special, cu semnificație biblică. 

Interesant și: Vlăduța Lupău „a intrat în pâine”, imediat după naștere! Fanii au criticat-o dur pentru ce-a făcut în spital

„Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.‘Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el...nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, dezvăluia Vlăduța, pe social-media, acum ceva timp. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre