Vlăduța Lupău, prima poză cu ecografia! Ce i-au spus apropiații

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău este tot mai nerăbdătoare să devină mămică de băiețel, artista mergând destul de des la controlul medical, pentru a se asigura că totul este în regulă în ceea ce privește sarcina. Până în prezent, vedeta nu a mai făcut însă publică ecografia cu micuțul, însă acum curiozitatea admiratorilor săi a fost satisfăcută!

Vlăduța Lupău mai are doar puțin până când va deveni mămică de băiețel Foto: Arhivă
Vlăduța Lupău mai are doar puțin până când va deveni mămică de băiețel Foto: Arhivă

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Vlăduța Lupău a acceptat provocarea de a se lăsa filmată în timpul controlului medical. Emoționată ca de fiecare dată când vine vorba de bebelușul ei, cântăreața și-a putut vedea micuțul, care crește pe zi ce trece, la ecografie.

Vlăduța Lupău, prima imagine cu ecografia bebelușului

Artista a aflat care este modul în care stă băiețelul ei în burtică, bebelușul arătându-și în cadrul ecografiei și piciorușele. Vlăduța se află în ultimul trimestru de sarcină, care este și cel mai greu, însă viitoarea mămică este în continuare foarte activă. Cântăreața nu renunță la cariera sa nici acum, iar apropiații săi o sfătuiesc mai mereu să stea cât mai liniștită.

Toți îmi spun să stau mai liniștită, să nu mai muncesc atât.”, a spus Văduța, însă medicul său e cel care are ultimul cuvânt, bineînțeles.

E mai relaxată, nu mai e îngrijorată. E încă foarte activă, dar e bine, pentru că ia sarcina ca pe o parte a vieții, nu ca pe o boală.”, a explicat medicul care îi monitorizează sarcina vedetei.

Vlăduța Lupău, ultimele pregătiri înainte să vină pe lume bebelușul

Vlăduța Lupău se pregătește de zor să îl întâmpine pe micuțul ei acasă cu toate detaliile puse la punct. Viitoarea mămică s-a gândit deja și la numele băiețelului ei, însă a explicat că a ales să nu îl dezvăluie decât atunci când bebelușul va veni pe lume.

Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume.”, a declarat Vlăduța Lupău, recent, pentru revista Viva.

Tot din timp, Vlăduța a pus la punct și camera celui mai nou membru al familiei, însă încăperea a tot trecut prin schimbări, iar varianta ei finală va fi gata abia în viitorul apropiat, a mai spus fericita mămică.

Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!”, a mai adăugat artista.

Citește și: Prin ce chinuri a trecut Vlăduța Lupău în primele luni de sarcină! Perfuzii și spitalizări frecvente

Vlăduța Lupău, sarcină cu „peripeții”

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus, cei doi fiind nerăbdători să îl strângă în brațe pe primul lor copil. Amintim că Vlăduța a avut parte de o perioadă grea la începutul sarcinii, în care nu s-a simțit deloc bine. De asemenea, cântăreața a dezvăluit de curând că a mai pierdut câteva sarcini în trecut, acesta fiind și motivul pentru care a stat mereu îngrijorată și a decis să meargă cât mai des la controlul medical, pentru a-și monitoriza în permanență situația.

Citește și: Vlăduța Lupău, situație tensionată la controlul sarcinii: «Mi-a vorbit și urât»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net