Vlăduța Lupău și Adrian Rus, în lacrimi! Nu și-au putut stăpâni emoțiile

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, au trecut prin emoții imense în urmă cu doar câteva zile pentru că și-au creștinat copilul, pe micuțul Iair. Ceremonia a fost una copleșitoare, iar părinții nu și-au putut stăpâni lacrimile. 

Ziua de 27 septembrie a fost foarte emoționantă pentru Vlăduța și Adrian Rus
Ziua de 27 septembrie a fost foarte emoționantă pentru Vlăduța și Adrian Rus

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt căsătoriți din anul 2019, însă anul 2022 le-a adus un cadou pe care îl așteptau cu sufletul la gură. Familia lor a devenit mai frumoasă și mai numeroasă odată cu venirea pe lume a lui Iair, în luna august 2022. 

Pe 27 septembrie, Vlăduța și Adrian Rus și-au botezat copilul, iar ceremonia religioasă a fost una superbă, judecând după clipul video pe care Vlăduța Lupău l-a împărtășit fanilor. Emoțiile au fost unele intense, atât Vlăduța, cât și Adrian neputând să-și stăpâneacă lacrimile, deși au încercat. 

Citește și; Băiețelul Vlăduței Lupău poartă un nume inedit 

Iair este o adevărată minune în viața Vlăduței, după cum chiar ea a declarat. Înainte de a rămâne însărcinată cu Iair, artista a pierdut două sarcini și a suferit nespus. A mers la foarte mulți medici și a trecut printr-o intervenție chirugicală dificilă. Toate suferințele sunt acum uitate, căci îl poate strânge în brațe pe Iair și se consideră cea mai împlinită femeie. 

Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat copilul
Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat copilul

Ce semnificație are numele Iair

Numele pe care îl poartă bebelușul Vlăduței și al lui Adrian Rus este unul deosebit și are o puternică încărcătură biblică, după cum a dezvăluit Vlăduța. 

Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.‘Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el...nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’,  dezvăluia Vlăduța, în urmă cu ceva vreme. 

Vezi și: Ce pofte neobișnuite a avut Vlăduța Lupău în perioada sarcinii 

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus 

Adrian Rus nu ține cont de bani atunci când în joc este fericirea soției sale. Ca orice bărbat atent, fostul portar se simte împlinit atunci când face mici daruri femeii iubite, însă anul trecut Adrian Rus a spart pușculița pentru a-și impresiona partenera de viață. I-a achiziționat un autoturism marca Mercedes, în valoare de pestee 150.000 de euro! 

Vlăduță Lupău și Adrian Rus s-au cunoscut cu ani în urmă, la o petrecere la care a cântat îndrăgita solistă. Sportivul a fost fermecat pe loc de solistă și nu a renunțat până când nu a reușit să îi obțină atenția!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net