Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat băiețelul! Ce costum adorabil a purtat Iair

Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au botezat băiețelul. Artista a dorit să-l prezinte pe micuțul Iair prietenilor din mediul online, așadar a distribuit mai multe imagini de la botez.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în anul 2019
Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în anul 2019

Ziua de marți, 27 septembrie, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe Iair, iar ceremonia a fost una care i-a emoționat până la lacrimi.

Alături de imaginile de la ceremonie, Vlăduța Lupău a scris un mesaj emoționant: „Iair, de azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră! ❤️''. 

Vlăduța Lupău și Adrian Rus l-au creștinat pe micuțul Iair
Vlăduța Lupău și Adrian Rus l-au creștinat pe micuțul Iair

Citește și: Ce pofte neobișnuite a avut Vlăduța Lupău în timpul sarcinii

Ce semnifică numele fiului Vlăduței Lupău 

Numele ales de către cei doi este unul neobișnuit, dar are o semnificație biblică, conform artistei. 

Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.‘Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el...nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’,  dezvăluia Vlăduța, în urmă cu ceva vreme. 

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini 

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini înainte de a rămâne însărcinată cu Iair. Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Morar, cântăreața s-a deschis în fața lui și a publicului și, cu durere în glas, a povestit despre momentele dificile din viața sa.

Vezi și: Vlăduța Lupău, mesaj emoționant la doar câteva ore după ce a născut 

Vlăduța a vorbit despre faptul că ea și soțul său își doreau să devină părinți, așa că au decis să facă toate anazilele necesare. În urma acestora a aflat că suferă de endometrioză. În cele din urmă, a fost nevoită să se opereze. 

Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.

(...) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(...) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe.(...) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză", a povestit Vlăduța. 

Sursă foto: Instagram Vlăduța Lupău

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg