Vlăduța Lupău „a intrat în pâine”, imediat după naștere! Fanii au criticat-o dur pentru ce-a făcut în spital

Vlăduța Lupău și-a împlinit în urmă cu doar câteva zile cel mai mare vis: acela de a deveni mămică. Este fericită și împlinită peste măsură, mai ales că își poate suplimenta veniturile chiar și în această perioadă, în care nu poate să susțină concerte. Fanii, însă, nu sunt prea bucuroși de alegerea făcută de artistă, așa că Adi Rus i-a sărit în ajutor și a apărat-o în fața gurilor rele.

vlăduța lupău png

Vlăduța Lupău și Adi Rus au așteptat ani buni momentul în care vor deveni părinți, motiv pentru care au decis să împărtășească perioada specială pe care o trăiesc și cu fanii lor din mediul online. Imediat după ce fiul lui, Iair, a venit pe lume, fotbalistul i-a transmis un mesaj, pe care îl poți citi AICI, iar proaspăta mămică a postat o serie de imagini emoționante, pe care le poți vedea AICI. Dar asta nu e tot!

Vezi și: Ce pofte neobișnuite a avut Vlăduța Lupău, în sarcină

Vlăduța Lupău a născut la o clinică privată din Cluj-Napoca, acolo unde mai multe vedete din România și-au adus copiii pe lume. Toate le-au mulțumit în mod public specialiștilor, iar acesta este și cazul Vlăduței, care a fpcut reclamă spitalului de ginecologie. Fanii, însă, nu au văzut cu ochi buni gestul vedetei și au taxat-o dur pentru gestul făcut.

Vlăduța Lupău, trasă la răspundere pentru că nu renunță la „influencereală”

Unii internauți au fost de părere că artista ar fi trebuit să își concentreze toată atenția pe băiețelul ei nou-născut în această perioadă și nu pe reclame.

„Publicitatea asta insistentă pentru sistemul privat… Pare că te focusezi mai mult pe spital decât pe copil. Acaparează toată frumusețea pozei, a faptului că ai devenit mamă”, „Ce reclamă. Eroină? Ce să zic de mamele care nasc de la trei copii în sus?”, se arată pe pagina de Instagram a Vlăduței Lupău.

Nu rata nici: Vlăduța Lupău va avea un băiețel! Adevărul dureros despre cum a rămas însărcinată!

Adi Rus nu a stat cu mâinile în sân și a sărit în ajutorul partenerei sale, care a avut parte de numeroase reacții negative. Fotbalistul le-a transmis tuturor răutăcioșilor să îi dea unfollow soției lui, fiind o idee mult mai bună decât să o critice. Totodată el a confirmat faptul că își vede partenera ca pe o adevărată eroină și a explicat motivele.

„Este buton de unfollow, nu fă program la nimeni ce să facă și ce nu. Apreciem sinceritatea ta și promitem să nu ne deranjeze dacă o să dai unfollow. Îți dorim multă sănătate ție și familiei tale. Ca să nu te superi… Ești și tu eroină, e bine așa? Nu e normal să fie eroină mama copilului meu pentru mine? De ce ești așa frustrată”, a precizat sportivul, explicând apoi că Vlăduța Lupău nu a născut pe gratis, pentru reclamă, ci a plătit toate serviciile de care a beneficiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net