S-au pozat fericiți în Maldive și apoi s-a anunțat divorțul! Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023

Ultima actualizare:

Bombă în showbizz la început de an! Artista Georgiana Lobonț (28 ani) a început 2023 cu stângul în ceea ce privește viața personală.

 Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023
Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023

Deși se află într-o frumoasă vacanță exotică în Maldive, cu toată familia, fini și prieteni apropiați, de acolo de unde acum 3-4 zile a postat imagini cu zâmbetul pe buze în compania soțului său și a celor doi copii ai lor, vestea că îndrăgita cântăreață de muzică populară divorțează i-a luat pe toți prin surprindere. Mai mult decât atât, cei doi soți păreau fericiți în fotografii și aveau amândoi verighetele pe deget.

Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023

Georgiana Lobonț nu este doar talentată ci și frumoasă. Ea și soțul ei, Rareș s-au cunoscut de pe băncile liceului, când ea era în clasa a 9-a, iar el într-a 12-a.

 „În al 2-lea an al meu de facultate m-a cerut de soție. Chiar în Ajunul Crăciunului. Eram foarte fericită. În 2016 ne-am căsătorit, am avut o nuntă ca-n povești cu mulți colegi de cântec și oameni dragi nouă… peste 400 de oameni, iar la sfârșitul anului 2017 am adus pe lume minunea noastră pe nume Eduard-Nicolas”, a povestit frumoasa cântăreață într-un interviu.

Se pare că părinții artistei nu au fost de acord, cel puțin la început, cu relația celor doi tineri. După 7 ani de căsnicie, cei doi soți au ajuns la divorț. În relația lor au mai existat tensiuni însă se pare că până acum au reușit să și le rezolve.

Totul până într-un punct! Până acum, atât Georgiana Lobonț, cât și soțul ei, Rareș Ciciovan, nu au putut fi contactați pentru declarații cu privire la divorț.

Soțul Georgianei Lobonț a confirmat divorțul

Soțul Georgianei Lobonț, care i-a fost și manager, a fost primul care a confirmat divorțul, chiar dacă la începutul anului 2022, artista nu se dădea în lături să declare că e pregătită să facă și al treilea copil, fiind atunci decisă să își mărească familia.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au împreună doi copii, pe Eduard- Nicholas, în vârstă de aproape 6 ani și pe Irina-Maria, mai mică cu un an decât fiul lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net