Divorț cu răsunet în lumea vedetelor! Un cântăreț celebru s-a despărțit de soție după 12 ani de mariaj

Noel Gallagher s-a despărțit de soția Sara MacDonald, după 22 de ani de când formau un cuplu și după 12 ani de mariaj. Potrivit presei internaționale, rockerul a părăsit deja domiciliul conjugal de 8 milioane de lire sterline, iar divorțul este iminent.

Starul Oasis în vârstă de 55 de ani Sara MacDonald, de 51 de ani, vor divorța după aproape 12 ani de căsnicie. Noel și Sara s-au căsătorit în 2011, în cadrul unei ceremonii restrânse în New Forest.

Se concentrează amândoi pe cei doi copii pe care îi au

În ciuda despărțirii dintre cei doi, cuplul spune că cei doi băieți ai lor, Donovan, 15 ani, și Sonny, 12 ani, rămân prioritatea lor principală și sunt gata să păstreze o relație de prietenie, pentru ei și pentru a le asigura un viitor bun. 

Potrivit presei internaționale, se spune că Noel s-a mutat din domiciliul conjugal de 8 milioane de lire sterline din Hampshire și locuiește, acum, în Londra. Noel Gallagher va divorța de soția sa, Sara MacDonald, după aproape 12 ani de căsnicie.

Un purtător de cuvânt al lui Noel și al Sarei a confirmat despărțirea pentru MailOnline printr-o declarație, spunând că Noel Gallagher și Sara Macdonald au confirmat ruptura iminentă.

Citește și - Suma fabuloasă cerută de Isabela la divorțul de Daniel Onoriu

Noel și Sara vor continua împreună să se ocupe de copiii lor, care rămân prioritatea lor. Noel și Sara cer mass-mediei să respecte intimitatea lor și a familiei în acest moment”.

În timp ce o sursă a declarat pentru The Sun: „Este o mare rușine, dar ei încearcă să păstreze o relație civilizată”.

„Noel s-a mutat, dar în timp Sara ar putea dori să se mute înapoi la Londra. Lucrează la toate lucrurile în mod constant pentru a minimiza perturbările din familia lor. 

Noel și Sara locuiesc din 2019 într-un conac de 8 milioane de lire sterline din South Downs, în apropiere de orașul Petersfield din Hampshire, alături de cei doi copii mici ai lor. Dar producătorul hitului „Don't Look Back In Anger” se spune că acum locuiește separat de soția sa în nordul Londrei.

Noel a întâlnit-o pe Sara în anul 2000 într-un club din Ibiza numit Space - cu un an înainte de divorțul de prima sa soție, Meg. Rockerul a fost căsătorit cu Meg timp de patru ani.

Fostul cuplu era cunoscut pentru stilul de viață petrecăreț, deoarece petreceau aproape toate nopțile, în locații exclusiviste și zgomotoase cu Kate Moss și Sadie Frost.

Dar, după despărțirea lor, s-a spus că rockerul a avut o aventură cu Sara în timpul relației cu Meg.

Dar Noel și Sara au negat cu tărie această afirmație, starul publicând o declarație în 2001 în care a spus că nu a înșelat-o și că „a părăsit-o pe Meg pentru că nu-i mai putea tolera comportamentul”.

Noel și Sara s-au căsătorit în 2011

S-au căsătorit la Lime Wood Hotel din New Forest, în cadrul unei ceremonii de 60.000 de lire sterline, la care au asistat invitați, printre care și Russell Brand. După 12 ani de mariaj, cei doi pun punct relației dintre ei, vestea luându-i prin surprindere pe fanii lor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net