Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri neașteptate, la doi ani de la divorț

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Pisică și Bănel Nicoliță (37 de ani) au divorțat în secret, în urmă cu doi ani, după șase ani de mariaj, chiar dacă au împreună două fetițe…pe Amalia şi pe Natalia. Contactată de Click! fosta soție a fostului jucător de la Steaua ne-a dezvăluit că Bănel se interesează de soarta celor doi copii pe care îi au împreună, însă între ei nu mai există cale de împăcare.

Au trecut doi ani de la divorțul dintre Bănel Nicolită și Cristina. Lucrurile se pare că s-au mai așezat între cei doi și au ajuns să facă un pact de prietenie de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Citește și: Bănel Nicoliță, în lacrimi la Splash! Vedete la apă

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.”, a declarat Cristina pentru Click!

Bănel, un tată responsabil

Separarea definitivă dintre cei doi s-ar fi produs din cauza faptul că Bănel ar fi băgat mulți bani în echipa Făurei pe care el o patronează. Astfel, că certurile și discuțiile din casă, dintre ei, erau din ce în ce mai dese.

„Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii nici, nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia.”, a mai spus Cristina pentru Click!.

Vezi și: Bănel Nicoliță încă suferă după soție: ”Nu mi-am revenit nici acum”

Bănel Nicoliță, mai sincer ca niciodată!

Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube „theXclusive”, Bănel Nicoliță povestea ce durere sufletească a purtat în suflet mult timp după separarea de femeia care i-a dăruit doi copii.

„Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă (n.r - în Statele Unite ale Americii). Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici şi atunci au intervenit probleme vizavi de fosta soţie. Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate.

Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, să fiu sincer. Asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt.”, a spus Bănel Nicoliță.

Click! spune

Bănel Nicoliță a devenit cunoscut după ce Gigi Becali l-a luat la Steaua, actualul FCSB. Fostul fotbalist provine dintr-o familie săracă de etnie romă din Făurei, județul Brăila. Activitatea sa profesională a început de la vârsta de 14 ani la Clubul Uniurea Făurei, iar la 16 ani ajungea la Dacia Unirea Brăila, în divizia C.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!