Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, confesiuni sincere la doi ani de la divorț: «Vine când poate»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut doi ani de la divorțul tacit dintre Bănel Nicoliță și partenera sa de viață, Cristina, cu care are două fetițe împreună. Însă, chiar dacă nu mai este tot timpul lângă micuțele sale, fostul fotbalist se interesează de soarta lor, ba mai mult încearcă să nu lipsească de la cele mai importante momente din viața acestora.

image

Bănel Nicoliță a muncit de mic pentru a ajuns unde este astăzi! A visat la cariera de succes pe care o are în prezent dar și la o familie fericită, care iată că s-a destrămat. Principalul motiv, invocat de cei doi, în momentul separării ar fi fost faptul că Bănel a băgat bani mulți la echipa din Făurei, lucru care le-a distrus căsnicia.

Citește și: Nick Casciaro și Bănel Nicoliță sunt primii finaliști ai show-ului Splash! Vedete la apă

Contactată de reporterii Click!.ro fosta soție a lui Bănel Nicoliță ne-a mărturisit în exclusivitate cât de prezent este fostul fotbalist în viața celor două fetițe pe care le au împreună, Amalia și Natalia:

Nu rata nici: Bănel Nicoliță, în lacrimi la Splash! Vedete la apă

“Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”.

Hai să afli și: Bănel Nicoliță încă suferă după soție: ”Nu mi-am revenit nici acum”

Cât privește activitatea sa profesională după separare, Cristina ne-a mărturisit că este destul de bine:

”În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”.

Bănel Nicoliță regretă divorțul

În urma divorțului, Bănel Nicoliță declara în spațiul public prin ce perioadă dificilă trece:

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte bănuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajută. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ! Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul ăsta, dar am iubit fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva”, a declarat recent fostul fotbalist, Bănel Nicoliță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net