Suma fabuloasă cerută de Isabela la divorțul de Daniel Onoriu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rebeca Onoriu nu mai tace! Mătușa lui Daniel Onoriu s-a îngrozit, ultima dată, când l-a vizitat pe pilot în arestul Poliției! Onoriu a ajuns într-o stare deplorabilă în arest! Rebeca a spus adevărul despre sumele exorbitante solicitate la divorț de Isabela Onoriu, prin avocații ei! Aceasta vrea mai mult de jumătate la partaj, după doar șase ani de căsnicie cu pilotul de raliu!

Rebeca Onoriu l-a vizitat, miercuri, pe nepotul ei, Daniel Onoriu, în arestul Poliției! Veștile despre starea pilotului de raliu nu sunt deloc îmbucurătoare. Onoriu a slăbit foarte tare și arată rău. Cu toate astea, magistrații au decis, recent, că pilotul trebuie să mai stea încă 30 de zile în arest, inclusiv pe perioada Sărbătorilor.

Rebeca Onoriu: „Daniel este șocat pentru că este în arest din cauza soției lui!"

Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să mai spun: doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări.

Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui. Sigur că el a greșit pentru că a fost obraznic în exprimare, i-a trimis tot felul de mesaje la nervi.

În felul acesta, Daniel s-a ales cu ordin de restricție, pe care l-a încălcat mergând după soția lui să-i ceară să-l ierte , să se împace!”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

„Dacă nu se ajunge la mediere, ies și spun suma exactă pe care a cerut-o”

Familia lui Onoriu este disperată! Părinții pilotului sunt acum la mediere cu Isabela Onoriu! Aceasta ar fi emis pretenții financiare foarte mari pentru a divorța de pilot. Vrea să iasă din căsnicie cu peste jumătate din avere!

Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

Daniel Onoriu a ajuns în arestul Poliției la data 10 noiembrie, după ce pilotul a încălcat ordinul de restricție solicitat chiar de soția sa Isabela Onoriu. Cei doi se află în divorț după 6 ani de căsnicie.

Fostul pilot de raliuri nu și-a revenit nici acum după ce a agonizat între viață și moarte, stând nu mai puțin de 55 de zile în comă, la Spitalul Floreasca, în iarna anului trecut. Onoriu a fost victima unui malpraxis la o clinică din Turcia, unde a mers să facă o banală operație de micșorare a stomacului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!