Daniel Onoriu, desființat de Isabela: „Mă jignea și ștergea cu mine peste tot”. Reacția neașteptată a fostului campion național la motociclist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Isabela Onoriu este decisă de divorțeze de fostul campion național la motociclist! Fosta soție a sportivului a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că nu vrea să audă nici în ruptul capului de o împăcare cu Daniel, având în vedere că  faptul că acesta s-a afișat recent cu o altă persoană cu care spunea că o să se căsătorească după divorțul de ea.

Isabela Onoriu susține că a fost maltratată de fostul campion la motociclism

Daniel Onoriu (44 de ani) își dorește cu disperare să se împace cu femeia (n.r – Isabela Onoriu) care a dormit în mașină săptămâni la rând atunci când el a fost în comă timp de 55 de zile, internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Separarea lor a ajuns să se producă după ce acesta i-a adresat în public mai multe cuvinte urâte.

Contactată de Click!, Isabela Onoriu, cea care a ales să depună actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1, în urmă cu câteva săptămâni, și să meargă la poliție să ceară un ordin de protecție împotriva soțului, ne-a dezvăluit că nu există cale de împăcare între ea și acesta.

Citeste si: Daniel Onoriu a ajuns la secția de Poliție! A încălcat ordinul de protecție. Isabela l-a reclamat

„Doamne ferește cu regretele lui! Dar când mă jignea și ștergea cu mine peste tot nu mai eram eu? Sunt un om! Nu pot ierta la nesfârșit, doar Dumnezeu poate acest lucru. Niciodată în viața mea nu o să ne mai împăcam! Este punct! Relația noastră s-a terminat fix acum două luni!

El și-a făcut altă relație, să nu uităm acest lucru, a cântat-o și pe respectiva persoană peste tot, parcă era marea lui iubire? Ce să regrete acum, pe bune? Viața merge mai departe. Eu l-am blocat peste tot și el mă sună încontinuu cu număr necunoscut! Nu există timp pentru regrete! Este prea târziu acum pentru tot”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

Daniel Onoriu vrea să se împace cu soția lui

Fostul campion național la motociclist a declarat pentru Click! că își dorește ca Isabela să revină în căminul conjugal și că îi transmite prin intermediul nostru că s-a schimbat și e alt om.

„După cum știți, eu am fost 4 luni la terapie intensiva și 55 de zile în comă! Soția mea a făcut atunci din mașină pat și a stat în fata spitalului toată perioada aceasta! Ea a avut grjiă de mine ca nimeni altcineva și îi mulțumesc pentru că a fost îngerul meu păzitor!

S-a ocupat și de vânzarea unei case în acest timp și a plătit o echipă de meseriași să facă alta! Eu am ieșit din spital și în fiecare zi, timp de câteva luni, mă îngrijea cu medicamente, mi-a făcut baie în duș, eu eram în scaun cu rotile.

Eu personal i-am spus că vreau să divorțăm, așa că a acceptat și s-a mutat la tatăl meu, care locuiește cu soția lui! Printre altele, tatăl meu a ajutat-o să își ia un apartament cu chirie, iar eu am vorbit atât de urât despre ea pe Facebook, dar și la TV sau prin ziare!

Ne-am plimbat în toaăă lumea împreună cu fiul meu, Costi, și am avut șase ani minunați! Au fost câteva zile în care ne-am certat, dar în marea majoritate a fost o soție fidelă, harnică și muncitoare, iar eu în loc să-i mulțumesc i-am cerut să divorțăm! Eu am fost cel rău care a greșit, iar ea nu mi-a greșit cu nimic!”, este mesajul pe care Daniel Onoriu îl transmite Isabelei prin intermediul Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net