Ce spune familia lui Daniel Onoriu despre divorțul pilotului de raliuri: «Are nevoie de tratament»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a șocat pe toată lumea, zilele trecute, după ce a anunțat că divorțează de soția lui, Isabela! Principalul motiv invocat de sportiv este faptul că soția sa nu mai este atât de atentă cu el, ba mai mult aceasta nu vrea să îi dăruiască un copil.

daniel onoriu si sotia isabela

Daniel Onoriu și Isabela își spun adio după șase ani de mariaj! Asta după ce partenera de viață a pilotului de raliuri a stat la căpătâiul acestuia noapte și zi, cât Daniel a fost în comă indusă timp de 55 de zile. Toți le prevesteau un viitor frumos împreună, însă iată că cei doi au decis să pună punct mariajului.

Nu rata: Daniel Onoriu, declarații șocante despre fosta iubită, în plin divorț: „Încă o iubesc pe Simona, era tare la pat!”

Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape șase ani. De ce? O să vă detaliez tot! Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia, m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevasta a două zi, iar peste alte două săptămâni, mi-a devenit soție la starea civilă. În toți acești ani am plimbat-o în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de două ori, Abu Dhabi. Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei”, scria Daniel Onoriu pe pagina lui de Facebook în urmă cu câteva zile.

Află și: Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit: «Nu mă iubește femeia asta!»

Declarațiile exclusive ale familiei lui Onoriu cu privire la divorț

Contactată de reporterii Click!.ro mătușa lui Daniel Onoriu, Estera, ne-a declarat în exclusivitate ce părere are despre această separare:

“Eu momentan sunt în vacanță. Este treaba lor ce fac…sunt adulți, sunt doi oameni maturi. Să facă ce vor ei”.

Hai să vezi și: Daniel Onoriu, reacție halucinantă! A rupt diploma primită la eveniment

De asemenea, și Rebecca Onoriu, o altă mătușă a lui Daniel, a avut un punct de vedere de spus în ceea ce privește deciziile celor doi:

“Îmi pare rău tot ce se întâmplă. Trebuie să nu uităm că este o persoană care are nevoie de tratament. Nu înțeleg ce este cu nepotul meu, ce se petrece? Vreau să vă zic că ei au zis că divorțează de multe ori, că merg la notar și se separă, însă tot eu de multe ori i-am împăcat”.

De precizat este și faptul că reporterii Click!.ro au contactat-o și pe Isabela Onoriu însă nu a fost de găsit.

Isabela i-a fost alături lui Daniel în timpul procesului de recuperare

Ruptura dintre Daniel și Isabela este una surprinzătoare dacă ne gândim la faptul că ea i-a fost alături în vremurile dificile. L-a vegheat în tot timpul cât s-a aflat la spital, luptându-se pentru viața sa, după ce o banală operație de micșorare a stomacului a fost la un pas de a-i fi fatală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net