Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit: «Nu mă iubește femeia asta!»

Ultima actualizare:

Fostul pilot Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, s-au separat după cinci ani de mariaj. Daniel a fost primul care a vorbit despre faptul că relația lor s-a transformat radical după problemele de sănătate pe care el le-a întâmpinat. Iată că Isabela confirmă ruptura și subliniază că nu mai există cale de împăcare între ei. 

cub daniel onoriu png

Daniel Onoriu a dezvăluit că Isabela nu l-a susținut așa cum și-ar fi dorit în carieră și nici nu avea planuri de a-și mări familia, așadar copiii erau excluși în viitor. 

Citește și: Problemele se țin scai de familia Onoriu! Isabela a ajuns în fața instanței 

În plus, Daniel Onoriu a simțit în ultima perioadă că soția sa nu-l mai iubea. Sportivul a dezvăluit că, în ultima perioadă, Isabela refuza să împartă dormitorul cu el și prefera să doarmă pe canapea. În mod natural, despărțirea s-a produs, iar ei nu mai locuiesc împreună. 

Daniel Onoriu a scris marți, 30 august, un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care și-a strigat durerea. Sportivul a subliniat că nu mai are de gând să se căsătorească, deși dorește să își găsească o iubită care să-l aprecieze și care să îi fie alături la bine și la greu. Cât despre gândurile pe care le are pentru Isabela, Daniel menționeză că îi dorește tot binele din lume! 

„Am fost părăsit! Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubita care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea (de Isabela), oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viață mea, cea mai curată, cea mai harnică! Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat. Edit: Încă ceva, am fost la Câmpulung Muscel, Sibiu, Baia Mare și m-a lăsat singur. Nu îmi susține pasiunea în care am invesit bani și am făcut performanță, dar pentru care am și suferit că nimeni altul. De ce? DA! M-a îngrijit în spital că nimeni alta, dormea în mașină, nu mai intră în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu roțile, m-a îngrijit!", a scris Daniel Onoriu. 

Isabela a confirmat despărțirea și faptul că nu mai locuiește cu Daniel, însă nu a dorit să comenteze pe marginea declarațiilor făcute de către fostul partner de viață. 

Vezi și: Cum arată noua viață a lui Daniel Onoriu, după operația care era să-i curme viața

„Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună (...) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a declarat Isabela. 

Isabela i-a fost alături lui Daniel în timpul procesului de recuperare 

Ruptura dintre Daniel și Isabela este una surprinzătoare dacă ne gândim la faptul că ea i-a fost alături în vremurile dificile. L-a vegheat în tot timpul cât s-a aflat la spital, luptându-se pentru viața sa, după ce o banală operație de micșorare a stomacului a fost la un pas de a-i fi fatală.

După ce a fost externat, însuși Daniel recunoștea că ajutorul Isabelei a fost un punct de sprijin. Iată că, între timp, datele problemei s-au schimbat, iar cei doi soți au decis să pornească pe căi separate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net