Isabela Onoriu, despre clipele în care Daniel era în comă: «Mi-am dorit moartea, acolo, lângă el»

Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, au discutat despre evenimentele grele prin care au trecut, în momentul în care celebrul șofer de raliu a fost în comă 55 de zile. 

Isabela și Daniel Onoriu
Isabela și Daniel Onoriu

Soția celebrului pilot, Isabela Onoriu, a discutat despre cât de grea a fost perioada în care Daniel a fost internat în spital, condiția sa fiind una foarte gravă și aproape critică.

Daniel și Isabela, împreună chiar și în cele mai grele momente

Și, totuși, în ciuda problemelor care au apărut pe parcurs și a celor din sistemul de sănătate din România, cei doi soți și-au pus încrederea în Dumnezeu și au reușit să depășească acel moment greu.

Cu toate acestea, Isabela a avut de învățat o lecție foarte importantă. În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, aceasta a amintit că indiferent de banii pe care o persoană i-ar putea avea, aceștia nu o să-i salveze niciodată sănătatea.

Oricât de mulți bani ai avea în viață, nimic nu te poate salva, dacă Dumnezeu nu-ți e aproape. Fără credință, suntem nimeni.”, a declarat aceasta.

În momentul în care Daniel Onoriu a intrat în spital, medicii i-au dat șanse zero de supraviețuire, iar cele 55 de zile petrecute păreau o eternitate. Totuși, Isabela a decis să-și vadă soțul, indiferent de starea în care se afla. 

Citește și Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

Aceasta a depus cererea necesară, iar în a treia zi de spitalizare, a avut un șoc imens, nefiind pregătită să-și vadă soțul într-o stare atât de proastă. 

Am intrat a treia zi. Am făcut cerere, să-l văd, iar în momentul în care l-am văzut, mi-am dorit moartea, acolo, lângă el.”, a mai spus Isabela.

Momentul în care Daniel Onoriu și-a revenit din comă

Isabela își amintește cu drag unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei - momentul în care Daniel și-a revenit. 

Pe 26 ianuarie, ziua în care Daniel și-a revenit din comă, telefonul Isabelei era plin de apeluri de la medici, fapt ce a înspăimântat-o foarte mult, deoarece nu știa despre ce este vorba, crezând că e vorba despre ce e mai rău.

Totuși, aceasta și-a luat inima în dinți și a primit cea mai frumoasă veste „S-a trezit Daniel din comă”. 

În momentul în care a primit această veste, Isabela a fugit spre spital, iar clipa în care s-au reîntâlnit a fost unul plin de emoție și fericire. 

Daniel Onoriu, în comă pentru 55 de zile

La începutul lunii decembrie 2021, Onoriu a suferit o hemoragie internă, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Ulterior, pilotul a fost internat la spitalul Floreasca, din București. După 55 de zile de comă, pe 26 ianuarie, Daniel Onoriu s-a trezit din comă și a rostit primele sale cuvinte.

Vezi și Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe turcii care l-au măcelărit! „Avocații au introdus plângere la Parchet!”

Înainte de acest eveniment, Daniel Onoriu este, așa cum declarase, un om sportiv, dar și pofticios, singura lui problemă fiind cele câteva kilograme în plus pe care le avea. 

La momentul acela, pilotul a ales varianta „cea mai simplă și la modă” - operația de micșorare a stomacului. 

Totul a început pe Facebook, când a observat o reclamă la o clinică privată. În următoarea zi, acesta avea și programarea făcută la clinica respectivă. Totuși, se pare că deciziile luate pe moment nu sunt cele mai bune.

„Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit)”, a declarat Daniel Onoriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net