Problemele se țin scai de familia Onoriu! Isabela a ajuns în instanță

Problemele par să se ține scai de familia Onoriu. Soția fostului pilot Daniel Onoriu, cel care era să-și ăiardă viața din cauza unei banale operații de micșorare a stomacului, are probleme cu poliția. 

Isabela Onoriu, probleme cu oamenii legii
Isabela Onoriu, probleme cu oamenii legii

În luna aprilie, Isabela îl însoțea pe Daniel la tot felul de controale și investigații amănunțite, precum și numeroase ședinte de recuperare. După externare, fostul pilot a început ședințele de kinetoterapie și pentru a se deplasa a avut nevoie de sprijinul soției sale.

În una din zilele în care mergea la doctor cu soțul abia externat, Isabela ar fi încărcat prevederile Codului Rutier și ar fi fost amendată, pe nedrept, potrivit Spynews.ro. 

Citește și: Isabela Onoriu, despre clipele în care Daniel era în comă 

Isabela Onoriu, probleme cu poliția 

Hotărâtă să își facă dreptate și să demonstreze că oamenii legii au sancționat-o injust, Isabela a căutat dreptatea în instanță și a solicitat anularea procesului verbal. Prima înfățișare în instanțp urmează să aibă loc în cursul zilelor următoare. 

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a trecut prin momente de cumpănă, iar anul 2022 a fost unul marcat de dificultăți.În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a decis să-și opereze stomacul la o clinică privată din Turcia.

Vezi și: Cum arată noua viață a lui Daniel Onoriu 

Daniel Onoriu a fost în comă 55 de zile 

Intervenția chirurgicală nu a fost una reușită, iar fostul pilot a ajuns să se afle în stare comatoasă timp de 55 de zile, luptându-se pentru viața sa. A stat în spital peste 100 de zile, iar Isabela l-a vegheat zi și noapte.

După externare, tot ea a fost cea care l-a ajutat chiar și cu cele mai mărunte dintre sarcini, iar Daniel este de părere că fără sprijinul soției sale nu ar fi putut să treacă peste acest obstacol care s-a abătut asupra sa. 

Ar putea să te intereseze și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă 

Daniel Onoriu învață să meargă din nou și să își folosească brațele, deși încă nu și-a redobândit în totalitate mobilitatea. Zilele numeroase petrecute pe patul de spital i-au slăbit musculatura și l-au făcut să piardă multe kilograme.

Daniel încearcă să se mențină optimist și respectă cu strictețe toate sfaturile primite de la medici și specialiștii care îi sunt alături în procesul de recuperare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg