Scandal de proporții în lumea automobilismului! Daniel Onoriu: „Ghinionul meu că m-am născut țigan!"

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu este pe punctul să declanșeze un scandal de proporții în lumea automobilismului de la noi! Fostul pilot, care și-a anunțat retragerea după ce a trecut a doua oară la limită pe lângă moarte, a făcut declarații năucitoare. Onoriu acuză că a fost discriminat în sporturile cu motor, pe care le-a practicat la nivel profesionist, din cauza faptului că este de etnie romă. Pilotul s-a văzut nevoit să vină cu bani de acasă pentru a concura!

Daniel Onoriu s-a retras din pilotaj cu resentimente Sursa: Facebook
Daniel Onoriu s-a retras din pilotaj cu resentimente Sursa: Facebook

Daniela Onoriu: „Mă retrag dezamăgit! Să mergi la curse pe banii tăi pentru că ești de etnie romă!”

Daniel Onoriu a trecut, din nou, pe lângă moarte după o banală operație de gastric sleeve. A stat 50 de zile în comă la Floreasca și doar rugăciunile familiei l-au salvat de la moarte, altfel nimeni nu-și explică cum a supraviețuit.

După această tragedie, pilotul a anunțat că se retrage din lumea sporturilor cu motor. Are, însă, și alte dezamăgiri. Nu doar starea de sănătate l-a făcut să se lase de cursele nebune de pe pistă care au fost viața lui, deși l-au pus în pericol de moarte.

Daniel Onoriu a făcut declarații năucitoare din culisele acestui sport, acuzând că ar fi fost discriminat pe motiv că este de etnie romă. Acesta fiind și motivul principal pentru care se retrage.

Sunt Daniel Onoriu. Pilot de curse de când mă știu. Am câștigat tot ce se putea câștiga la viața mea. Acum am 44 de ani, poate pentru unii sunt bătrân, dar eu încă mă consider că pot merge tare și dacă cumva voi avea ocazia, abia aștept să domin iar competițiile auto.

M-am retras în 2006, în urma unui ghinion pentru că s-a spart motorulîn care investisem o gramadă de bani, iar asta m-a făcut să mă retrag cu sentimente tare neplăcute.

Să mergi la curse, unde ești top, pe banii tăi și doar pe banii tăi pentru că ești de etnie rromă. În România nu sunt agreați țiganii, iar, din acest motiv, am fost exclus din competiție. Asta înseamnă să fi țigan, în această țară plina de rasiști. Ce am lăsat în urmă și ce văd că se întâmplă acum mă dezamăgește cumplit.

Văd piloți care au început să câștige curse dupa 10-15 ani de participare. Eu am câștigat din prima. Am fost super pilot care s-a impus din prima. La ce folos?

Am cheltuit bani fără să am nici un sponsor niciodată, pentru că așa cum v-am mai spus, am fost doar un țigan. Talentat ce-i drept, dar țigan în fața tuturor românilor pe care i-am învins.

Daniel Onoriu - 4 x titluri de vicecampion la Karting, 3 titluri de campion în Campionatul Național de Viteză în Coastă, grupa H, H5 și open, 1 titlu de Campion Național de Motociclism Viteză. Televiziune trag de mine să apar în emisiuni sau în direct. Pot face super reclamă tuturor firmelor din România, dar nimeni nu vrea asta. Doar din ghinionul că m-am născut țigan!”, este mesajul disperat și acid al pilotului, la retragere.

Daniel Onoriu a fost la un pas să moară!

În noiembrie anul trecut, Daniel Onoriu a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului la o clinică de lux din Turcia, care i-a fost recomandată de Tuncay Ozturk, fostu soț al Andreei Marin.

Ca urmare a operației suferite în Turcia, pe 3 decembrie 2021, pilotul de raliu a fost adus în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu diagnosticul de hemoragie internă masivă.

Pilotul a agonizat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă! Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie 2022, după ce medicii își pierduseră speranța de tot în cazul lui.

Scăpat ca prin minune cu viață, Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia.

Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune”, a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul prin alianță al regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, care s-a stins din viață anul trecut, după ce a fostinfectată cu Covid. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, din prima căsătorie a cunoscutului acordeonist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net