Cum arată noua viață a lui Daniel Onoriu, după operația care era să îl ucidă

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu, în vârstă de 44 de ani, campion național la motociclism viteză, a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Din fericire, medicii români au reușit să îi salveze viața, iar Daniel a început un proces lung și anevoios de recuperare. Despre încercările prin care trece, Daniel Onoriu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Daniel Onoriu a slăbit enorm Sursă foto: PRO TV
Daniel Onoriu a slăbit enorm Sursă foto: PRO TV

Daniel Onoriu a fost invitat în ediția de miercuri, 22 iunie, a emisiunii lui Cătălin Măruță. Fostul pilot a vorbit despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață, după ce medicii unei clinici din Turcia au fost neatenți în timpul procedurii de micșorare a stomacului pe care trebuiau să o efectueze. 

Citește și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă 

Daniel Onoriu a pășit în platoul emisiunii vizibil slăbit, dar plin de optimism. Speră că încet-încet își va redobândi mobilitatea și capacitatea de a se descurca fără să aibă nevoie de ajutorul celor apropiați. Daniel a mărturisit că regretă decizia de a-și opera stomacul și subliniază că nici într-o mie de ani nu s-ar fi gândit că va trece prin astfel de momente. 

Fostul pilot îi este recunoscător soției sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în perioada critică și susține că, și în prezent, îl ajută chiar și cu cele mai mărunte dintre activități. Daniel a povestit că nu și-a redobândoit încă mobilitatea, iar Isabela îl ajută să mănânce. 

Vezi și: Daniel Onoriu este de nerecunoscut, după 55 de zile la Terapie Intensivă

Daniel Onoriu, la un pas să-și piardă viața din cauza unei operații banale 

Daniel Onoriu a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului anul trecut, într-o clinică din Turcia, care s-a soldat cu un malpraxis. Ca urmare, fostul pilot a fost internat în comă indusă timp de 55 de zile, la Terapie Intensivă și a petrecut alte zeci pe patul de spital.

S-a luptat pentrru viața sa și a slăbit enorm, iar musculatura i s-a atrofiat. Daniel estee nevoit să învețe din nou să facă până și cele mai banale activități. Din fericire, el are alături o echipă profesionistă de kinetoterapeuți și medici și contează pe sprijinul și dragostea necondiționată care vine din partea soției! 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net