Cum arată noua viață a lui Daniel Onoriu, după operația care era să îl ucidă

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu, în vârstă de 44 de ani, campion național la motociclism viteză, a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Din fericire, medicii români au reușit să îi salveze viața, iar Daniel a început un proces lung și anevoios de recuperare. Despre încercările prin care trece, Daniel Onoriu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Daniel Onoriu a slăbit enorm Sursă foto: PRO TV
Daniel Onoriu a slăbit enorm Sursă foto: PRO TV

Daniel Onoriu a fost invitat în ediția de miercuri, 22 iunie, a emisiunii lui Cătălin Măruță. Fostul pilot a vorbit despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață, după ce medicii unei clinici din Turcia au fost neatenți în timpul procedurii de micșorare a stomacului pe care trebuiau să o efectueze. 

Citește și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă 

Daniel Onoriu a pășit în platoul emisiunii vizibil slăbit, dar plin de optimism. Speră că încet-încet își va redobândi mobilitatea și capacitatea de a se descurca fără să aibă nevoie de ajutorul celor apropiați. Daniel a mărturisit că regretă decizia de a-și opera stomacul și subliniază că nici într-o mie de ani nu s-ar fi gândit că va trece prin astfel de momente. 

Fostul pilot îi este recunoscător soției sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în perioada critică și susține că, și în prezent, îl ajută chiar și cu cele mai mărunte dintre activități. Daniel a povestit că nu și-a redobândoit încă mobilitatea, iar Isabela îl ajută să mănânce. 

Vezi și: Daniel Onoriu este de nerecunoscut, după 55 de zile la Terapie Intensivă

Daniel Onoriu, la un pas să-și piardă viața din cauza unei operații banale 

Daniel Onoriu a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului anul trecut, într-o clinică din Turcia, care s-a soldat cu un malpraxis. Ca urmare, fostul pilot a fost internat în comă indusă timp de 55 de zile, la Terapie Intensivă și a petrecut alte zeci pe patul de spital.

S-a luptat pentrru viața sa și a slăbit enorm, iar musculatura i s-a atrofiat. Daniel estee nevoit să învețe din nou să facă până și cele mai banale activități. Din fericire, el are alături o echipă profesionistă de kinetoterapeuți și medici și contează pe sprijinul și dragostea necondiționată care vine din partea soției! 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net