Cum arată noua viață a lui Daniel Onoriu, după operația care era să îl ucidă

Daniel Onoriu, în vârstă de 44 de ani, campion național la motociclism viteză, a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Din fericire, medicii români au reușit să îi salveze viața, iar Daniel a început un proces lung și anevoios de recuperare. Despre încercările prin care trece, Daniel Onoriu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță. 

image
Daniel Onoriu a slăbit enorm Sursă foto: PRO TV

Daniel Onoriu a fost invitat în ediția de miercuri, 22 iunie, a emisiunii lui Cătălin Măruță. Fostul pilot a vorbit despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață, după ce medicii unei clinici din Turcia au fost neatenți în timpul procedurii de micșorare a stomacului pe care trebuiau să o efectueze. 

Citește și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă 

Daniel Onoriu a pășit în platoul emisiunii vizibil slăbit, dar plin de optimism. Speră că încet-încet își va redobândi mobilitatea și capacitatea de a se descurca fără să aibă nevoie de ajutorul celor apropiați. Daniel a mărturisit că regretă decizia de a-și opera stomacul și subliniază că nici într-o mie de ani nu s-ar fi gândit că va trece prin astfel de momente. 

Fostul pilot îi este recunoscător soției sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în perioada critică și susține că, și în prezent, îl ajută chiar și cu cele mai mărunte dintre activități. Daniel a povestit că nu și-a redobândoit încă mobilitatea, iar Isabela îl ajută să mănânce. 

Vezi și: Daniel Onoriu este de nerecunoscut, după 55 de zile la Terapie Intensivă

Daniel Onoriu, la un pas să-și piardă viața din cauza unei operații banale 

Daniel Onoriu a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului anul trecut, într-o clinică din Turcia, care s-a soldat cu un malpraxis. Ca urmare, fostul pilot a fost internat în comă indusă timp de 55 de zile, la Terapie Intensivă și a petrecut alte zeci pe patul de spital.

S-a luptat pentrru viața sa și a slăbit enorm, iar musculatura i s-a atrofiat. Daniel estee nevoit să învețe din nou să facă până și cele mai banale activități. Din fericire, el are alături o echipă profesionistă de kinetoterapeuți și medici și contează pe sprijinul și dragostea necondiționată care vine din partea soției! 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
untold jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg