Drama lui Daniel Onoriu. Ce i-au interzis medicii: „Dacă vreți să muriți, faceți asta!”

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu nu este, încă, apt de curse! Medicii i-au interzis pilotului, care a stat în comă 55 de zile, să meargă pe circuit la Câmpulung Muscel, în weekend. 

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a promis că se lasă de curse după ce a văzut Iadul la Terapie Intensivă, unde a stat în comă 55 de zile! Pilotul se mai întremase în ultima vreme și, cum cursele sunt viața lui, trăgea speranțe să poată sa revină sâmbătă pe pista de circuit, la Câmpulung Muscel. 

Citește și: Dosarul lui Daniel Onoriu, la investigații criminale!

Medicii, însă, l-au întors din drum pe Onoriu, la ultimul control medical unde l-au găsit slăbit.  „Am avut emoții maxime pentru că știam că azi am controlul medical (obligatoriu pentru orice sportiv). Am fost la clinică sportivă afiliata FRAS, iar acolo mi s-au făcut mai multe controale medicale. Medicul care m-a consultat mi-a spus că îmi trebuie un control neurologic.

Am fost la Floreasca, iar la sfârșit mi s-a spus: sunteți o persoană extrem de slabă fizic și nu vă dăm voie să participați în orice competiție sportivă. Nu știu dacă vă imaginați cât de trist sunt, îmi doream atât de mult să vă fac SHOW.

Poate că e mai bine așa, am timp să mă antrenez pentru următoarea etapă cu Kart-ul, sala, înot etc. Ne vedem în acest week-end la salonul de Tuning din Câmpulung Mușcel, unde voi aduce un Lamborghini Huracan EVO 610 HP.”, și-a anunțat pilotul fanii, cu regret. 

Iată și: Scandal de proporții în lumea automobilismului! Daniel Onoriu: „Ghinionul meu că m-am născut țigan!"

Daniel Onoriu: „Vreau ca nemernicii să plătească”

În toamna anului trecut, Daniel Onoriu, nepotul celebrei Gabi Luncă, suferea o operație de gastric sleeve în Turcia. La doar o lună, pilotul cădea din picioare ca secerat și era internat cu hemoragie internă masivă la Spitalul de Urgență Floreasca. 

Onoriu a stat nu mai puțin de 55 de zile de agonie, în comă, la Terapie Intensivă. Medicii nu i-au dat nici o șansă de supraviețuire pilotului. Minunea s-a întâmplat și, în februarie, cu ajutorul  rugăciunilor familiei, pilotul s-a trezit din comă. 

Daniel Onoriu: „S-au atrofiat mușchii! Zici ca sunt somalez!”

Daniel Onoriu vrea ca medicii de la clinica din Turcia care l-au măcelărit să plătească scump! Pilotul i-a dat in judecată pentru malpraxis. În acest moment, cazul pilotului se află în prezent la Poliția Capitalei , la investigații criminale. 

Mi s-au atrofiat mușchii! Zici ca sunt somalez!Dacă vreți să muriți faceți operația asta! Vreau ca nemernicii să plătească! Aproape am murit… nu am murit? Nu știu încă ce daune voi cere, nu-mi dă voie avocatul să spun! Vreau să plătească scump. 150 000 de euro am cheltuit cu intervenția asta. Am făcut-o că nu mă mai simțeam frumos!”, ne-a declarat pilotul de raliuri.

Daniel Onoriu (44 de ani) este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, însă prin alianță. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, însă din prima căsătorie a acordeonistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net